Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema cu statusul de la mess....cand vreau sa asc muzik nu imi apre la status sau cand vreau sa scriu ceva la status nimic....am schimbat messu,winampu si hyperim si tot nu merge.

Pls help

Posted

ori versiunile programelor pe care le folosesti (hyperIM cu YM) nu mai sunt compatibile, ori este din cauza celor de la yahoo! de ceva vreme am inteles ca au ceva probleme cu serverele.

totusi incearca sa stergi toate urmele celor doua programe (c:\program files\yahoo! de exemplu) si reistaleaza-le iar...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Stiu problema :(( .Serverele celor de la YAHOO sunt de vina. :(( In MAI am inteles ca schimba server-ul. Nu am auzit chestia asta dintr-o sursa officiala :P . Tot asa pe un forum, daca nu ma insel pe *****.ro ! Nu te mai chinui sa iti reinstalezi Y!M , HyperYm , Winamp-ul . Nu are rost

DATA VIITOARE ABTINETE DE LA PUBLICITATE!

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 3 weeks later...
Posted

mda , eu cateodata cand vreau sa pun status nici nu merge ... mi se vede available

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 7 months later...
Posted

si eu patesc la fel ... si de ceva vreme mi se schimba statusurile singure .. nu stiu ce sa ii mai fac .... am reinstalat Ym dar degeaba .... :((

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.