Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut eu sunt detinator-ul site-ului http://bloodwolves.ro/forum/ si as  dorii niste pareri pentru comunitatea mea

-Tema e facuta de la cei de pe DopePX ( recomand )

-Comunitatea noastra este infiintata in anul 2016 dar din cauza unor probleme tehnice cu host-ul am luat-o de la 0 

Orice parere a voastra o voi lua in considerare

• Upvote 1

Posted

Ca de obicei, orice temă realizată de dopepx este foarte șmecheră. 

Pot să comentez doar despre categorii, structurați-le mai bine.

în rest succes vă urez.

• Upvote 1

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
47 minutes ago, Dang3r said:

Nu ar fi rau daca ati face comunitatea ro/eng... momentan ar trebui sa te axezi pe ro fiindca domeniul este .ro

in rest arata bine,putina activitate

categoriile le-am transformat in romana

• Moderators
Posted

Wohh.. calm down cu up-urile.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Update-uri consistente, asa scrie in regulament. Doar asa e UP permis. Daca nu ai , atunci asteapta ca aici nu e loc de reclama sa faci bump dupa bump in topic ca sa ajunga in top.

Posted (edited)

Sorry, we couldn't find that!

You do not have permission to view this forum.

Citez un punct din regulament: 

Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

Edited by Valentin T.
Posted

Salut!
Pentru inceput incearca sa dai UP la topic doar cand ai facut un update la forum.
Tema arata bine, de obicei cei de la DopePX fac niste teme super, insa mi se par hilari de mari iconitele de la Sign In si Create Account:
D4P1JeT.png
Meniul cat si efectul de la logo arata foarte bine, se leaga perfect cu background-ul forumului.
Favicon-ul este in ton cu tema.
Nu imi place chenarul verde care este deasupra chat-ului, parca nu este din peisaj. Nu se potriveste deloc cu acesta tema. Se vede ca a fost adaugat de voi si nu de cei de la DopePX.
Am observat ca aveti o mica problema aici:
DWvSIHG.png
Partea de jos a forumului arata foarte bine.
Staff-ul mi se pare putin cam...
e0Vp3F0.png
Topicurile ca si interfata arata super, au facut o treaba foarte buna cei de la DopePX.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.