Jah Khalib Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 Salut ! Aș dori și eu niște păreri/critici/propuneri în privința forumului http://ghotic.ro/forum/index.phpDoresc sa mi se sterga toate topicurile alea care le-am facut si asta este ultima data cand mai fac topic va rog sa nu dati TC sau sa imi deschideti celalalt topic mersi frumos. 1
+Daniel H. Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 Eu unul primesc un redirect pe darkwars.Comunitatea arata ok.acum nu stiu cat de originala e tema dar din punctul meu de vedere e bine structurata.As mai lucra putin la primary_nav 1
Jah Khalib Posted May 8, 2017 Author Report Posted May 8, 2017 12 hours ago, Dang3r said: Eu unul primesc un redirect pe darkwars.Comunitatea arata ok.acum nu stiu cat de originala e tema dar din punctul meu de vedere e bine structurata.As mai lucra putin la primary_nav Cred ca e de la link , tema inca nu e gata 100% face un update. Rog un Moderator sa-mi editeze linku-l mersi frumos
Moderators gadeas Posted May 8, 2017 Moderators Report Posted May 8, 2017 Parca a fost destul de clar mesaju lui @Dan O. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts