Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Index - l-am văzut pe multe alte forumuri și din punctu meu de vedere este patetic.
  • Temă - nu știu ce vă place la tema aia, e prea „deranjantă” pentru ochiul meu.
  • Categorii - o adunătură de categorii, unele chiar n-ai nevoie de ele + acele imagine mai mult strică aspectu decât să-l îmbunătățească.
  • Grade - o legendă de parcă ar fi forumul unui copil de 10 ani care tocmai a descoperit iconițele, prea colorată de efecte.
  • Upvote 1
  • Moderators
Posted

Se tot incarca de vre o 3 minute.. nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine un site care dureaza mai mult de 10 secunde, nu mai merita vizionat.

Si sa nu aud ca presupui tu ca am internet slab, ca nu mai traim in era in care opream torrente sa vedem un video pe youtube.

Posted
7 hours ago, Dan O. said:

Se tot incarca de vre o 3 minute.. nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine un site care dureaza mai mult de 10 secunde, nu mai merita vizionat.

Si sa nu aud ca presupui tu ca am internet slab, ca nu mai traim in era in care opream torrente sa vedem un video pe youtube.

in primul rand mai usor cu superioritatea,nu a spus nimeni ca ai tu internet slab sau ca nu ai,se incarca greu din cauza ca un retardat nu a avut ce sa faca si l-a pus pe unu' cica il cheama extazy sa ne sparga forumul,si nush cum dreq,dar a reusit

Screenshot_129.png

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
25 minutes ago, robertwty said:

in primul rand mai usor cu superioritatea,nu a spus nimeni ca ai tu internet slab sau ca nu ai,se incarca greu din cauza ca un retardat nu a avut ce sa faca si l-a pus pe unu' cica il cheama extazy sa ne sparga forumul,si nush cum dreq,dar a reusit

Screenshot_129.png

Dacă stă 10 secunde să incarce o pagină, forum este webhost-ul vostru; și vezi că el nu este „superior”. Cât despre comunitate, uhm, ca celelalte: 

• Index luat de la alții, modificat etc. Văzut pe 10 de comunitați.
  • Tema jalnică: văzută pe 10 de comunități și in plus este plină de bug-uri.
  • Logo urât.
  • Iconița la membrii, serios?  Cea mai proastă chestie pe care am mai vazut-o.
  • In sidebar ați incercat să copiați dar nu v-a reușit.
  • Foarte frumos, oricum: http://lowstrike.ro/forum/hooks/ - să nu se șteargă: 
     „comunitate” care o să se-nchidă in puțin timp, nu aveți viață lungă.
  • Upvote 1
  • Moderators
Posted
16 hours ago, robertwty said:

1. Am scris preventiv, ca de la un timp toti sunteti defensivi. Si toti carora le-am zis ca li se incarca greu site-ul mi-au zis ca am eu probleme.

2. Daca ti-a spart site-ul, ori ti-l sterge, ori ti-l lasa in pace. Probabil DDOS ? ca sa se incarce greu ? Dar ma indoiesc, ca ramane la acel 'loading screen..' atata vreme. Am incercat mai tarziu, si pana la urma s-a incarcat.

Si acum se incarca, dar dupa 15-20 secunde.

V-am avertizat sa aveti grija cand va postati site-urile in zona asta, si v-am avertizat ca s-ar putea sa nu va ajute deloc aceasta zona de review. Prima impresie conteaza, si nu e buna.

Vad ca e offline forumul.

Posted
4 hours ago, Dan O. said:

1. Am scris preventiv, ca de la un timp toti sunteti defensivi. Si toti carora le-am zis ca li se incarca greu site-ul mi-au zis ca am eu probleme.

2. Daca ti-a spart site-ul, ori ti-l sterge, ori ti-l lasa in pace. Probabil DDOS ? ca sa se incarce greu ? Dar ma indoiesc, ca ramane la acel 'loading screen..' atata vreme. Am incercat mai tarziu, si pana la urma s-a incarcat.

Si acum se incarca, dar dupa 15-20 secunde.

V-am avertizat sa aveti grija cand va postati site-urile in zona asta, si v-am avertizat ca s-ar putea sa nu va ajute deloc aceasta zona de review. Prima impresie conteaza, si nu e buna.

Vad ca e offline forumul.

trebuie sa dau restore la un back-up salvat,dar degeaba,pentru ca am varianta ipb nulled, si e usor "injectat" si de accea a avut si acces la baza de date,oricum,rog pe cineva sa dea T/C

trebuie sa rezolv prima oara si dupa aceea sa vin cu o cerere de parere :D

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.