Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna pct!

As vrea sa imi deschid un forum  de gaming !

As vrea ceva gratuit!

Imi recomandati o firma care da domenii web gratis?

In afara de hostinger?

Si as vrea un domeniu cam asa:

nume.eu,nume.ro,nume,info

nu am nevoie de  nume.pe.hu etc..

Posted

Daca vrei .ro / .com / .eu samd.. ai nevoie de $, nu iti ofera nimeni domeniu pe gratis.

Doar hostinger si inca alte firme dar daca nu va multumiti cu ce va ofera mai bine stati pe tusa, nu o sa puteti intretine ceva cumparat.

Posted

nu ma,nu ai inteles

nu vreau domeniu .ro! 

un site care ofera domenii gratis dar nu hostinger

eu vreau domeniu asa :nume.ro ceva gen nu nume.pe.hu sa fie daor un prefix .ro .ru. tk nu doua cum e pe.hu!

Posted

dami add pe skype alex101573 iti dau eu webhost!!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

nimeni nu ofera domenii .ro , .com , .eu , .info etc. gratuite . web hostul gratuit nu il poti folosi foarte mult timp. motivul este simplu  :fiind un cont gratuit  are resurse foarte limitate  si il poti considera demo. in momentul in care iti vor intra un numar de persoane el se va inchide pentru ca asa este setat . cand isi atinge limita se inchide.. nimeni nu isi ofera cele mai bune servicii moca.

in cele ce priveste domeniile .tk etc. cele "free" nimeni nu iti va popula o astfel de comunitate.. toti stim ce inseamna aceste domenii eu sincer nici nu intru pe astfel de site-uri pentru ca nu mi se par sigure . 

p.s. daca vrei ceva serios trebuie sa bagi mana in portofel, daca nu vei avea doar una din cele multe comunitati fantoma.

iFwYryB.jpg

• 2 weeks later...
  • gaby changed the title to Caut firma gazduire gratuita!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.