Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ați început cu stângul...

Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

• Jeqlemi.png Modificați background-ul aici, cât și borderul.
  • V-aș sugera să alegeți o altă culoare principală pentru forum, acest roșu nu se prea potrivește.
  • Ați încercat să combinați elemente din mai multe teme, însă nu prea v-a reușit și nu arată prea bine.
  • Mai bine utilizați un deflection simplu sau apelați la profesioniști să vă facă o temă potrivită.
  • Upvote 1
Posted
  • Meniu plagiat de la Area-games.
  • Link-uri utile, practic secția respectivă luată de pe Play-arena.
  • Block-urile din sidebar, efectul de tranziție dintre iconița FA și text-ul ăla este luat de pe Ecila -- momentan doar la Latest Topic. 
  • CS Download luat tot de pe Area-Games.
  • Logo-ul, woow, frumos, ce rost are să pui numele „Magnat” când ar trebuii să puneți numele comunității.
  • In footer incă se vede punctul de la <li> la:
TEMĂ CREATĂ DE MAGNAT PENTRU COMUNITATEA DEVILZONE

Și chestia cea mai penibilă este că, eu ca fiind vizitator (guest), mi se vede Panoul de control al Moderatorului: 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tema, in niciun caz nu este creată de acest „Magnat”, dar dacă tot vrei să-și pună numele lui pe temă, ar putea să schimbe „Creată” cu „Plagiată - Copiată”. Dar, lăsând criticile astea pe lângă:

• Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.
  • ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită.

Luând regulamentul, așa dacă e să ne uităm puțin la el, nu l-ai respectat. Pe majoritatea forumului categoriile sunt protejate de „parola”, mă rog nu avem permisiile necesare. Tot așa, in descriere nu ai zis deloc care este firma ta de hosting.

• Upvote 1
Posted

nu-i vad rostul logo-lui,mai bine faceati ceva cu numele comunitatii

ati ales niste culori de ma dor ochii,tema plictisitoare,meniu area-games.ro,la guests apare mcp,bug la col_c_stats

bafta

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Trimite-mi un PM cand crezi ca site-ul si mesaju de prezentare editat respecta regulamentu.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.