STF Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 Buna pct astazi va prezentam forum-ul http://www.devilzone.ro/forum/ In prezent detinem 7 servere , 2 servere de mix si unul de teamspeak 2
Skip The Dragon Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 Nu imi place tema mai deloc dar poti sa ii faci cateva retusuri: Scrisul de la Welcome to Forums - DevilZone.Ro nu se intelege Schimba logoul Nu imi place mai deloc navbarul, poate daca il pui in stanga
Valentin T. Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 Ați început cu stângul... Quote Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. Modificați background-ul aici, cât și borderul. V-aș sugera să alegeți o altă culoare principală pentru forum, acest roșu nu se prea potrivește. Ați încercat să combinați elemente din mai multe teme, însă nu prea v-a reușit și nu arată prea bine. Mai bine utilizați un deflection simplu sau apelați la profesioniști să vă facă o temă potrivită. 1
DeNyS. Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 Meniu plagiat de la Area-games. Link-uri utile, practic secția respectivă luată de pe Play-arena. Block-urile din sidebar, efectul de tranziție dintre iconița FA și text-ul ăla este luat de pe Ecila -- momentan doar la Latest Topic. CS Download luat tot de pe Area-Games. Logo-ul, woow, frumos, ce rost are să pui numele „Magnat” când ar trebuii să puneți numele comunității. In footer incă se vede punctul de la <li> la: TEMĂ CREATĂ DE MAGNAT PENTRU COMUNITATEA DEVILZONE Și chestia cea mai penibilă este că, eu ca fiind vizitator (guest), mi se vede Panoul de control al Moderatorului: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema, in niciun caz nu este creată de acest „Magnat”, dar dacă tot vrei să-și pună numele lui pe temă, ar putea să schimbe „Creată” cu „Plagiată - Copiată”. Dar, lăsând criticile astea pe lângă: Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. Luând regulamentul, așa dacă e să ne uităm puțin la el, nu l-ai respectat. Pe majoritatea forumului categoriile sunt protejate de „parola”, mă rog nu avem permisiile necesare. Tot așa, in descriere nu ai zis deloc care este firma ta de hosting. 1
snoop Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 nu-i vad rostul logo-lui,mai bine faceati ceva cu numele comunitatii ati ales niste culori de ma dor ochii,tema plictisitoare,meniu area-games.ro,la guests apare mcp,bug la col_c_stats bafta 1
Moderators gadeas Posted June 24, 2017 Moderators Report Posted June 24, 2017 Trimite-mi un PM cand crezi ca site-ul si mesaju de prezentare editat respecta regulamentu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts