Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare eu sunt Shocz, inițiatorul unui mic proiect de design ce se intitulează COMPACT DESIGN și rulează pe facebook + deviantart.

Totate lucrările făcute de mine vor fi postate în acest topic dar sub numele de compact design.Deci cine dorește o dovadă clară că eu sunt proprietarul de drept al lucrărilor este rugat să îmi dea un PM.

BADVIBES - Logo Design

19665620_435486960158300_551671538657075

banner badvibes - San Andreeas concept

812548_1212222.png

Edited by ShoczCD
  • Like 2
  • Upvote 2

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 2 weeks later...
Posted
20 minutes ago, ShoczCD said:

TS.GLOBAL-SPACE.RO (89.40.105.37)

Banner!

193019_gg.png

Aici textul este cam crisp din punctul meu de vedere, si cam prea deschis pentru background. In rest lucrarile sunt frumoase. KW :-h 

P.S. global-space chiar exista ca de domeniu nu am dat :) ?

• Like 1
Posted
4 hours ago, Daniel H. said:

Aici textul este cam crisp din punctul meu de vedere, si cam prea deschis pentru background. In rest lucrarile sunt frumoase. KW :-h 

P.S. global-space chiar exista ca de domeniu nu am dat :) ?

Textul asa a vrut persoana respectiva sa fie.Da exista doar ca are DNS pe un alt domeniu pana ce va fi trecut global space pe host.

Va fi un proiect amplu, adica din global-space vor pleca ramuri catre mai multe domenii de activitate cum ar fi themes.global-space.ro / teamspeak.globalspace.ro s.a.m.d

Nu va fi ceva de gaming.

• Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• gaby changed the title to Portofoliu Shocz - Compact Design
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.