+heAdgN Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 Am creat acest site cu un amic, este ceva simplu dar pentru unii util. https://youtubebackground.us/ 1
Moderators gadeas Posted July 4, 2017 Moderators Report Posted July 4, 2017 200+ posturi, destule prin categoria asta incat sa sti asta macar. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
DeNyS. Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 Foarte frumos. Imi place și grafica, am incercat să văd ce face și pot că merge absolut: rapid și util. Continuați cu proiectul ăsta, promovare peste promovare și ați putea să faceți ceva bani.
+heAdgN Posted July 4, 2017 Author Report Posted July 4, 2017 27 minutes ago, DeNyS. said: Foarte frumos. Imi place și grafica, am incercat să văd ce face și pot că merge absolut: rapid și util. Continuați cu proiectul ăsta, promovare peste promovare și ați putea să faceți ceva bani. Mulțumim frumos. 1 hour ago, gadeas said: 200+ posturi, destule prin categoria asta incat sa sti asta macar. Scuze , dar nu am considerat că are nevoie de atâtea detalii atâta timp cât îți dai seama din domeniu despre ce e vorba.
+HazZaRD Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 Salutare, imi place ideea acestui site, insa am incercat si eu sa folosesc site-ul si am observat ca nu merge. Am pus un canal de youtube si nu s-a intamplat nimic, nici dupa ce am dat enter. Design-ul siteului mi se pare potrivit pentru tematica acestuia.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now