Jump to content
  • 0

Modificare butoane Moderation Actions si stergere buton trash la bifarea unui topic

Question

Posted

Salutare tuturor, cred ca ati inteles din titlul topicului ce vreau sa spun :D

Ei bine, vreau sa fac urmatoarele chestii, si nu stiu cum..

1). In primul rand, as vrea sa fac sa-mi apara urmatoarele butoane cand dau click pe moderation actions dintr-un topic

PykLwpZ.png

Butoanele Move to Recycle Bin si Lock and Pin

2). Pentru a evita stergerile de topicuri de catre cineva care ma tradeaza batandu-si joc de gradul pe care il are, as vrea sa sterg butonul 'delete' cand bifez un topic dintr-un subforum

5zgUKIY.png

Cel incercuit si sa apara ca aici, o lista cu doua chestii

zrgzO6z.png

Multumesc frumos pctroubleshooting! Sanatate si toate cele bune!

http://csblackzone.ro/forum

CsBlacKZoNe.Ro Cauta Staff, Servere!

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
13 minutes ago, DeNyS. said:

Chestiile astea se pot face cu restricții la gradul respectiv.

Imposibil, butoanele din Moderation Actions le-am gasit editabile in templates pe undeva, nicidecum in Groups ..

http://csblackzone.ro/forum

CsBlacKZoNe.Ro Cauta Staff, Servere!

• 0
Posted

Este mai bine să nu modifici nimic din cod. Sunt făcute cu o logică anume; ștergi unul și după poți creea probleme cu codul, dar cel mai urât poți să devii vulnerabil.

• Upvote 1
  • 0
  • Moderators
Posted

La ce se refera @DeNyS. este sa scoti permisiunea de delete la topicuri / posturi din permisiuni de la grupu Moderators sau la fiecare user in parte care nu vrei sa aiba acces.

Pentru a face asta intri la (Nu mai stiu daca pe 4.1.X este asa, folosesc deja 4.2):

AdminCP > Members > Staff > Moderators

Alegi sa editi grupu moderator sau useru anume si la tabu Forums ii debifezi optiunea de a putea sterge topicuri / posturi.

Daca nu vezi tabu Forums, va trebuii sa mergi la Content si sa-i scoti acces la ceva si va aparea tabu Forums, ar fi ok totusi sa scoti la Content optiunea Can delete all content? daca tot vrei sa-i scoti access de a sterge topicuri / posturi si dupa la Forums sa faci la fel.

Despre alea cu actions, probabil ceva plugin facut custom pentru a adauga actiuniile fara sa trebuiasca sa faci la toate temele care ai, daca nu exista pe Marketplace-ul lor, probabil e custom facut pentru ei.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.