Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Putin ajutor va rog.. nush ce a patit forumul in ultima vreme.. a picat comunitatea ieri si.. de atunci continua problemele.. prima data nu mergea shoutbox.. ok, am rezolvat.

Azi, nu le merge playerilor sa se conecteze la forum.. la unii nici sa se deconecteze. spre exemplu, eu ca developer(asa e gradul pe forum) vreau sa ma conectez. bun.

Intru la login, pun datele si cand dau pe connect ma da pe pagina principala a forumului dar cu chestia aia de login/register in partea de sus.. ca si cum as fi guest dar nu imi da nici o eroare.. doar ma da pe pagina principala ca guest. Bun, daca cumva vreau sa ma conectez, eu trebuie sa imi creez alt cont. in momentul in care fac alt cont si ii dau register, ma da pe pagina principala cu contu pe care aveam developer si incercam sa ma conectez.. Putin ajutor va rog.. nu stiu de la ce e.. nu imi pot da seama dar am nevoie repede de ajutor!

Forum: http://l-game.ro/forum/ e offline momentan din motivu spus mai sus.. dar daca are cineva nevoie.. ii dau grad sau o pun pe ON. Am nevoie de ajutor urgent.. pls

P.S: Si in momentul in care e OFF si vreau sa ma conectez, ma da pe indexul OFFLINE.

Edited by RUdolspa

Posted
9 minutes ago, RUdolspa said:

Degeaba.. eu zic ca e de la baza de date.. probabil s-a dereglat cand a picat.. sau.? 

Am facut ce ai zis tu si am schimbat.o sa fiu pe ea cand ma loghez dar face aceeasi chestie..

Ar fi cam imposibil. Vezi ultimele modificari pe care le-ai facut inainte de a avea aceasta problema.

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
2 minutes ago, ZEW said:

Ar fi cam imposibil. Vezi ultimele modificari pe care le-ai facut inainte de a avea aceasta problema.

Mai nimic.. tot ce am incercat sa fac a fost sa adaug Cookie domain.. Citisem tot pe-aici ca daca il bag raman inregistrati playerii.. nush daca asta a fost sursa problemii dar de atunci eu si celalalt fondator nu ne mai puteam conecta si un altul nu se putea deconecta :))) .. am scos chestia aia si ne-am putut conecta.. pana acum o ora.. doar ca acum numai eu nu ma pot conecta si cativa playeri.. nu toti .. 

Posted

Ai făcut tu ceva că nu poate să nu te contectezi. DB-ul n-are legătură. Ai șters tu ceva. In orice caz, dacă nu rezolvi, reinstalezi și o iei de la capăt.

Posted
2 minutes ago, DeNyS. said:

Ai făcut tu ceva că nu poate să nu te contectezi. DB-ul n-are legătură. Ai șters tu ceva. In orice caz, dacă nu rezolvi, reinstalezi și o iei de la capăt.

Asta ar fi una dintre glume? zi-mi de la ce s-ar putea provoca chestia asta.. daca ma descurajezi si imi spui ca am muncit 6 luni la forum ca sa o iau de la capat... nu facem nimic prietene. Ti-am spus mai sus tot ce am facut ..dupa care m-am apucat sa lucrez la un server de discord.. treaba cu tema nu are pentru ca am incercat si cu alta.. deci ce am sters mai exact? in ftp nu a intrat nimeni si in acp.. nu imi apare in adminlog nimic dubios.

Posted
  • in loc să incerci „altă temă”, incearc-o pe aia de default de la IPB.
  • Ai zis că ai șters shoutbox-ul, poate ai șters din greșeală ceva.
  • Dacă tot ai problemele astea, ar trebuii să ai măcar un backup -- dacă ai o firmă de host bună, lol.
  • Dacă nu merge nimic, n-ai decât să schimbi platforma și s-o reinstalezi. DĂ ONLY THING YOU CAN DO !
Posted
10 minutes ago, DeNyS. said:
  • in loc să incerci „altă temă”, incearc-o pe aia de default de la IPB.
  • Ai zis că ai șters shoutbox-ul, poate ai șters din greșeală ceva.
  • Dacă tot ai problemele astea, ar trebuii să ai măcar un backup -- dacă ai o firmă de host bună, lol.
  • Dacă nu merge nimic, n-ai decât să schimbi platforma și s-o reinstalezi. DĂ ONLY THING YOU CAN DO !

Am cerut backup de la firma... urmeaza sa il puna cand o sa fie on :)) Doar ca am cerut ajutor aici pentru ca in ultimile 2 zile am crescut considerabil.. 5 servere , 150 playeri, 700 posturi.. :))) Nu vroiam sa le pierd dar.. daca asta e singura modalitate.. suportam

Posted

S-a mai întâmplat așa ceva dar văd că ți-a revenit forumu', deci, mult succes și ai grijă ce faci/modifici. Un alt sfat ar fi să ai grijă cui îi dai acces la ACP.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.