AndrewDesigns Posted August 4, 2017 Report Posted August 4, 2017 Quote Din start va zic, eu doar am pus întrebările, răspunsurile nu le-am corect sau ceva, sunt 100% scrise de gadeas, nici macar 1% fake. Indicii: Text ingrosast - intrebarile | Text rasturnat - raspunsurile Salut, Cum te numesti, de unde esti si cati ani ai? Salut, ma numesc Alex, nascut in Timisoara si acum traiind in Valencia (Spania) si am 24 ani. De cat timp lucrezi cu platforma Invision Power Board (IPB), ce impresie ti-a facut prima data aceasta platforma? In momentu actual nu mai lucrez asa des cu IPB, dar am inceput sa lucrez din 2011-2012. Prima impresie a fost foarte placuta datorita simplicitatii si calitatea de rezultat ce oferea fata de concurenta, vBulletin, XenForo, etc. Unde ai aflat de forum-ul PCTroubleshooting.ro? De cat timp esti pe acest forum? Ai avut probleme cu membri din comunitate? Am aflat de PCT in 2008 cand un coleg (@zNowkid) mi-a spus de forum. Pana in ziua de azi, nu am avut nici-o problema cu nimeni. Ai avut forum(uri) cu aceasta platforma? Daca da, ne poti cum se numea/numesc? Da, am avut forum cu IPB, se numea aGamers. Cand ai obtinut functia de Moderator pe acest forum? Ce reactie ai avut cand ai primit functia? Ce accese are aceasta functie pe acest forum? Prima functie a fost oferita in Septembrie 2014, si a fost moderator pe categoria IPB. Reactia me-a a fost surprinzatoare fiindca nu ma asteptam la acest privilegiu avand in vedere limitariile mele de a scrie in Romana, probabil multi cred ca am probleme, dar adevaru pentru al cunoaste toti care vor citii acest raspuns este ca, eu nu am invatat in Romania deloc, nu am facut nici prima clasa. Totu ce am invatat a fost datoria lui doua persoane care m-au invatat de cand i-am cunoscut la CS, Tiberiu (@zNowkid) & Laura daca cititi asta, thank you pentru a insista si a ma corecta. Revenind la intrebare, functia asupra categoriei IPB era sa am grija si sa ajut lumea cat mai mult posibil, ce-a ce era foarte placut pentru mine. Dupa o perioada am fost promovat la moderator global pe tot forum-ul, aici chiar nu stiu cum am ajuns, poate ma lamureste cineva Cunosti si alte platforme inafara de IPB? Daca da, ne poti spune care si ce experienta ai cu platformele respective? De cunoscut cunosc destule platforme si probat majoritatea din ele. Unele dintre ele fiind vBulletin, MyBB, phpBB, XenForo. Experienta este foarte mica pe langa IPB, dar daca ar fi sa le aranjez in ordine, le-as aranja in ordinea spusa mai devreme. Ne poti recomanda cateva firme de webhost/inregistrat domenii de calitate? Ne poti spune daca ai avut probleme cu o anumita firma in legatura cu serviciile oferite? Unele dintre cele mai bune firme hosting la pret / calitate ar fi https://www.ovh.com/us/ . Dezavantaj-ul lu acea firma este ca planurile de VPS nu ofera niciun fel de ajutor, sau cel putin eu unu nu am cerut, s-ar putea sa ofere ajutor la instalare. Pentru domenii .ro pot recomanda cu incredere http://www.rotld.ro/ si pentru restu domeniilor http://www.domain.com/ si https://www.namecheap.com/ Din toate forumurile avute, care a fost cel cu o activitate si vechime mare? (Raspunzi doar daca ai avut forumuri, in caz contrar spui 'N-am avut forumuri'. Avand in vedere ca am avut doar un forum, presupun ca se stie raspuns-ul. Forumu ce-l mai mare care l-am avut din toate a fost aGamers, nu se poate spune ca a fost un forum mare, mai avea mult drum pentru a ajunge un forum mare. ___________________________________________________ Acesta a fost interviul nostru, pe data viitoare! Nu uitati, cine vrea interviu ma poate contacta pentru detalii! 1 1 1
+Furious Posted August 4, 2017 Report Posted August 4, 2017 Foarte drăguț interviul, bănuiesc că tre' să fiu un savant să obțin și eu un interviu? 2
Moderators gadeas Posted August 4, 2017 Moderators Report Posted August 4, 2017 Confirmat ca eu am raspuns 4 hours ago, Furious said: Foarte drăguț interviul, bănuiesc că tre' să fiu un savant să obțin și eu un interviu? Da, trebuie sa fi colorat la nume 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts