+JuNNNNkie Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Cum pot sa scot acea virgula dintre grupuri?
0 Sebastian C. Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Intră în editorul de temă și mergi în „global - plugins - gni” și schimbă tot codul de acolo cu următorul : {{$groups = \IPS\Member::loggedIn()->groupNameIndicator();}} {{if count( $groups )}} <hr class="ipsHr"> {{if $orientation == 'vertical'}} <ul class='ipsList_inline'> {{foreach $groups as $group}} <li><a href='{url="app=core&module=search&controller=search&type=core_members&group[$group->g_id]=1" seoTemplate="search"}'>{$group->formattedName|raw}</a></li> {{endforeach}} </ul> {{else}} <ul class='ipsList_inline'> {{foreach $groups as $group}} <li><a href='{url="app=core&module=search&controller=search&type=core_members&group[$group->g_id]=1" seoTemplate="search"}'>{$group->formattedName|raw}</a></li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} {{endif}}
0 +JuNNNNkie Posted August 13, 2017 Author Report Posted August 13, 2017 1 hour ago, Sebastian C. said: Intră în editorul de temă și mergi în „global - plugins - gni” și schimbă tot codul de acolo cu următorul : {{$groups = \IPS\Member::loggedIn()->groupNameIndicator();}} {{if count( $groups )}} <hr class="ipsHr"> {{if $orientation == 'vertical'}} <ul class='ipsList_inline'> {{foreach $groups as $group}} <li><a href='{url="app=core&module=search&controller=search&type=core_members&group[$group->g_id]=1" seoTemplate="search"}'>{$group->formattedName|raw}</a></li> {{endforeach}} </ul> {{else}} <ul class='ipsList_inline'> {{foreach $groups as $group}} <li><a href='{url="app=core&module=search&controller=search&type=core_members&group[$group->g_id]=1" seoTemplate="search"}'>{$group->formattedName|raw}</a></li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} {{endif}} La mine nu gni se numeste ci bdGroupLegend si am inlocuit acel cod cu ce mi-ai dat tu si mi-a dat white screen pe forum Acesta este codul : <h3 class="ipsType_reset ipsWidget_title">{lang='block_bdGroupLegend_title'}</h3> <div class='ipsWidget_inner {{if $orientation == 'vertical'}}ipsPad{{endif}}'> <ul class="ipsList_inline ipsList_csv ipsList_noSpacing"> {{foreach $groups as $group}} {{if is_object($group)}} <li><a href="{{if settings.bd_gl_linkSearch}}{url='app=core&module=search&controller=search&type=core_members&group[$group->g_id]=1' csrf='true'}{{else}}#{{endif}}">{setting="bd_gl_globalPrefix"}{{if settings.bd_gl_formatName==true}}$group->formattedName{{else}}{$group->name}{{endif}}{setting="bd_gl_globalSuffix"}</a></li> {{endif}} {{endforeach}} </ul> <div class='ipsType_richText ipsType_contained'>{setting='bd_gl_text'}</div> </div>
0 Sebastian C. Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Citește-l să nu-ți dau închidere, fără alte mesaje după al meu, ai regulament și îl respecți. 1
Question
+JuNNNNkie
Cum pot sa scot acea virgula dintre grupuri?
5 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now