Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, a n t o l d said:

Pai e la fel...si tu ai furat platforma pe care o folosesti, care e diferenta? Bafta la vanzare. :drinks:

Termina cu chestile astea, daca prostia aia de comunitate evict, foloseste carbon, inseamna ca nu mai  are nimeni voie sa o foloseasca?

Am avut un ratat la mine in comunitate, care chiar am avut incredere, se pare ca numa rupti, peste tot. Oricum era deegeaba.
Pun thema gratis pe net, numa sa nu faca bani, sa ma fut in el de rupt. saracu pulii, el are job de barman, fmm munceste pe 15 mil. saracu pulii

• Haha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Sharp said:

Termina cu chestile astea, daca prostia aia de comunitate evict, foloseste carbon, inseamna ca nu mai  are nimeni voie sa o foloseasca?

Am avut un ratat la mine in comunitate, care chiar am avut incredere, se pare ca numa rupti, peste tot. Oricum era deegeaba.
Pun thema gratis pe net, numa sa nu faca bani, sa ma fut in el de rupt. saracu pulii, el are job de barman, fmm munceste pe 15 mil. saracu pulii

prostia aia de evict, dar ati furat din tema noastra, categorii, modele, culori etc.

saracilor

Edited by snd

USP

Posted (edited)
11 minutes ago, Sharp said:

Ma refeream ca folositi nulled si voi comentati cand va fura o amarata de tema??? Nu stiu daca sa rad...

98Z8oDD.png

=))

Edited by a n t o l d
Posted

Termina cu prostia asta, e a nu stiu cata oara zici ca e nulled, iti face placere daca iti confirm sau ce? 
Ma intreb si eu cat ati facut cheta sa va cumparati o amarata de licenta, imi zici tu mie ca sunt sarac, dea Dumnezeu sa ai banii mei ruptule.
Nu mai are rost, iara incep cearta cu ratati.

Posted

Pai plangeti ca omul a furat tema cand voi ati facut acelasi lucru cu platforma ipb. Asa ca nu mai plangeti atat si lasati-l sa-si vanda tema. Ai bani de numa...ca deaia ti-ai permis o licenta, pupa-ma pe portofel sa-ti arunc si tie ceva sa nu mai stai cu un forum plin de buguri si sa te lauzi cu el. :D

Posted
36 minutes ago, snd said:

prostia aia de evict, dar ati furat din tema noastra, categorii, modele, culori etc.

saracilor

Unde vezi tu chestii furate din tema voastră sau categorii modele şi ce culori hai că eşti pedală rău dacă ai venit să comentezi aiurea du-te pe evict cu amicii tăi t3d.

Insanity - http://prntscr.com/g8p8wq AVETI GRIJA STIE DE FLUUD VA PICA!

Insanity - AKA SEFU LA BANI NU VA JUCATI CU EL http://prntscr.com/g8p95m

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.