Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

18_hgaming.png

Salut pctroubleshooting! Am vrea sa auzim niste pareri despre aceasta Comunitate !

Comunitatea este facuta pe baza de Gaming,Scripting si Tehnologie !

Are in Plan 2 Servere,unul de MineCraft si unul de Sa:mp! In curand poate vom avea si altele ! Dar..noi sa fim Sanatosi Nu ? :)

Comunitatea ofera suport Tehnic si Seriozitate ! Interviuri la Membrii si in Curand Concursuri !

Link : HARD GAMING ROMANIA

Comunitatea este facuta din Grecia,si ca sa nu credeti ca suntem oricine ? ei bine daca da-ti search pe google hard gaming ne gasiti Foarte usor ,exact pe primu Link :huh: !

Tema Deocamdata este una Temporara si o sa revenim curand cu altele noi !

Avem un Panel activ la Sa:mp si un Gamemod Placut !

Cam atat sper sa va placa si va asteptam cu bratele deschise !

Edited by Blu3HaSky

Posted

Nu prea văd nimic diferit față de restul comunităților, tema merită un 8 pentru aspect, aștept să văd versiunea finală. A da, orice nume de comunitate care-l cauți direct îți afișează comunitatea, deci asta practic nu te scoate din „oricine”.

Posted
Comunitatea este facuta din Grecia,si ca sa nu credeti ca suntem oricine ? ei bine daca da-ti search pe google hard gaming ne gasiti Foarte usor ,exact pe primu Link  

serios ? daca este facuta din grecia are mai multe perechi de scripturi sau ce ? 

daca comunitatea mea este facuta din franta este mai avansata . nici de cum ! 

pur si simplu tema este varza sa o zic mai pe romaneste , ca greceste nu stiu ! 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted

tema lv 999 adica pe net comunitate facuta in grecia dar vorbiti toti in romana domeniu .ro cand apas pe un link scrie ca sunt pe prima pagina ^_^ bullet black-ul ala nu e cam mare pentru el ? :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.