Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Sn!k3rs said:

foarte reusita tema felicitari halogek

shop-ul e facut de voi ori e luat dupa net? si l-ati editat?

Shop-ul este facut de la 0 , o să mai fie update la tema de la shop 
În curănd la tema server list unicat.

Posted (edited)
18 hours ago, JuNNNNkie said:

De ar fi si staff-ul ca si forumul ar fi perfect. :) Succes pe mai departe.

Serios ?, te-am pus eu sa pleci din staff? , sau ai plecat tu singur cu motivul " vine școala na-m timp etc" , sid upa 2 ore status la steam " Caut Forum " am văzut căt de serios ești tu defapt.

18 hours ago, Căpșunelu said:

Frumos. 
Probleme:

• Nu merge autentificare prin steam.

Mersi de părere, rezolvam căt de curând login in steam

Căutam Designeri , Moderatori , Moderatori-Globali , Administratori cu experiență.

Edited by Jah Khalib
  • Moderators
Posted
37 minutes ago, Jah Khalib said:

Căutam Designeri , Moderatori , Moderatori-Globali , Administratori cu experiență.

Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse.

• Moderators
Posted

Hmm, shopu imi da pagina alba acum. E facut de voi sau aplicatie IPS?

Btw, as ascunde subcategoriile de la arhiva ... ocupa spatiu degeaba cred.

Spoiler

c0QD7Uv.png

Posted

Au ieșit foarte bine:

• hover-ul de la categorii, unde iți arată statisticile;
  • topicView -- ăsta chiar imi place cum a venit;
  • Hover-ul de la logo sus in stânga;
  • User menu cu bg cu GIF;

A ieșit bine pân' la Urmă.

• Like 1
Posted (edited)
36 minutes ago, Courage said:

Hmm, shopu imi da pagina alba acum. E facut de voi sau aplicatie IPS?

Btw, as ascunde subcategoriile de la arhiva ... ocupa spatiu degeaba cred.

Reveal hidden contents

c0QD7Uv.png

nu are cum.... intra pe http://shop.devilzone.ro/ si dai F5 , da nici na-m oservat cum sunt acolo subcategorii imediat rezolv, mersi de părere 
Shopu e facut de noi doar aplicatia este luata ipb economy , dar designul si platforma sunt facute de la 0

2 minutes ago, DeNyS. said:

Au ieșit foarte bine:

• hover-ul de la categorii, unde iți arată statisticile;
  • topicView -- ăsta chiar imi place cum a venit;
  • Hover-ul de la logo sus in stânga;
  • User menu cu bg cu GIF;

A ieșit bine pân' la Urmă.

Mersi foarte mult 

Edited by Jah Khalib
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Concept-ul de la index este total greșit:

• Ce rost are să vezi topicurile și anunțutile create pe pagina principală când pot să le văd pe forum?

Pentru mine INDEX inseamnă o mică prezentare la website-ul pe care urmează să-l vizitez. In plus, design-ul, chiar dacă urmează design-ul temei, nu e cine știe ce.

Posted
On 14.10.2017 at 6:47 PM, DeNyS. said:

Concept-ul de la index este total greșit:

• Ce rost are să vezi topicurile și anunțutile create pe pagina principală când pot să le văd pe forum?

Pentru mine INDEX inseamnă o mică prezentare la website-ul pe care urmează să-l vizitez. In plus, design-ul, chiar dacă urmează design-ul temei, nu e cine știe ce.

Index-ul o să-l schimbam la sărbătorile de iarnă

* NEW - UPDATE * : Modificat footer , + adaugat certificat SSL 

y7wCKQ4.png

Posted (edited)
1 hour ago, Needless said:

De ce nu l-ai copiat de la play-arena atunci ?  acuma cateva zile era plin chatul cu retrageri :)) , acuma nu te mai retragi ?  o mai duceti 2 luni  maxim

Cum sa-r spune a fost un misto :)) nu am cum sa ma retrag fratele meu, si da de la play-arena am luat Originalule , Mori de ciuda ca devilzone , ajunge mare da? :)) Asta voi mereu o duceti cate 2 luni , aveti 70 membri si va dati smecheri.

Pănă nu te-a facut halogek tema cum erati ma? Copiti tot ce vedeati pe net , sa nu rascolim trecutul darkmind si de stafful vostru , ca o sa fie funny :))

15 minutes ago, Sn!k3rs said:

wow m-a uimit tema si update-ul is very nice servers design is very wow 

Si serverele sunt misto mai ales ala de zm Ș))

IS VERY OK

Mersi foarte mult in curand noile updaturi.

Edited by Jah Khalib
Posted
1 hour ago, Jah Khalib said:

Cum sa-r spune a fost un misto :)) nu am cum sa ma retrag fratele meu, si da de la play-arena am luat Originalule , Mori de ciuda ca devilzone , ajunge mare da? :)) Asta voi mereu o duceti cate 2 luni , aveti 70 membri si va dati smecheri.

Pănă nu te-a facut halogek tema cum erati ma? Copiti tot ce vedeati pe net , sa nu rascolim trecutul darkmind si de stafful vostru , ca o sa fie funny :))

Mersi foarte mult in curand noile updaturi.

Prima data , schimba fratele meu webhostul ala de 2 lei , ce se incarca avatarul intr-un minut , cumparati o licenta ipb , si dupa vorbim pana atunci , pa

Edit: Pai nu o sa fie , ca mai devreme sau mai tarziu pleci tu de acolo ,sau te da cineva afara :))

• Sad 1
Posted
Just now, Needless said:

Prima data , schimba fratele meu webhostul ala de 2 lei , ce se incarca avatarul intr-un minut , cumparati o licenta ipb , si dupa vorbim pana atunci , pa

Ai dat si tu de licenta si te dai smecher? vedem cand o sa fie totul ca la carte la mine sa vedem daca , mai comentezi aiurea pana atunci fiui fericit si nu te mai baga daor pentru +1 ca iti dau report o zi frumoasa.

Posted

@Jah Khalib m-am cam plictisit de tema... vreau altceva... înainte intram cu pofta :)) acuma numai imi place... si categoriile alea sa fie modificate ca pe cate forumuri intru toate îs la fel vreau ceva diferit...fara resurse gaming si stiri si toate prostiile.. doar e forum de gaming nu rubrica de știri...

76561198331386503.pngAddFriend.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.