Jump to content

Recommended Posts

Posted

Depinde.. fara suplimente creste mai greu.. si depinde si de antrenament.. daca la fiecare antrenament iti bati recordul o sa ai rezultate destul de rapide... depinde si de alimentatie.. ai grija daca atunci cand corpul simte ca nu a mancat intra in soc si in acel moment isi mananca propria masa muscualara.. de asta e bine sa iei suplimente.. nu asculta de altii care o dau in basme ca nu sunt bune :)) aia fac pariu ca nu nici nu stiu ce sunt proteinele...

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Mananc de 4 ori pe zi,beau 1 litru de lapte pe zi peste,orez,alte lactate credema ca mananc mai mult decat suficient :)) nu ma lasa părinți sa iau suplimente pt ca ei nu fac diferenta intre astea si steroizi..dar am doar 16 ani..fac 2 ore de antrenament 4 zile pe saptamana dar eu lucrez tot corpu

Posted
On ‎9‎/‎27‎/‎2017 at 9:32 PM, MetadataX said:

Mananc de 4 ori pe zi,beau 1 litru de lapte pe zi peste,orez,alte lactate credema ca mananc mai mult decat suficient :)) nu ma lasa părinți sa iau suplimente pt ca ei nu fac diferenta intre astea si steroizi..dar am doar 16 ani..fac 2 ore de antrenament 4 zile pe saptamana dar eu lucrez tot corpu

Explica-le ce sunt aceste suplimente...  degeaba iei proteine daca nu faci sala, fiecare mananca proteine(carne,oua,lapte etc..) si incearca sa nu iti lucrezi tot corpul deodata daca vrei rezultate, intr-o saptamana lucrezi Biceps, cealalta saptamana piept,apoi gambe etc..

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Cu acele suplimente iti dai doar "placebo", nu te ajuta cu nimic. La urma urmei sunt niste chimicale. E mai mult o chestie de metabolism: cat de bine asimilezi proteinele, vitaminele etc. Toti suntem diferiti si nu trebuie sa-ti distrugi organismul doar de dragul de a avea mana cat noptiera.

Seara, cand tragi linie, trebuie sa tii cont de urmatoarele: avand in vedere ca faci sport, la anii tai trebuie sa consumi, in medie, undeva la 2.000 de kcal zilnic. Sa faci diferenta dintre cat arzi prin sport si cat mananci, sa nu cazi sub 2.000, altfel ajungi anemic.

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Poate sa-mi de-a si mie cineva un link cu niste proteine care pot sa le iau de la varsta asta ca eu nu am gasit...minim 18 ani cica si un shaker din ala am un buget de 200 lei si as vrea sa le iau pe ambele in bani ăștia

Posted

X Treme Whey Protein  dinastea am folosit eu , sun foarte bune .

si ca antrenament , vrei sa se prinda ceva de tine invata sa combini fiecare antrenament . incearca sa iti lucrezi fiecare parte a corpului . 

incearca asa 

prima zi : piept , umeri , triceps . 

ziua 2 : spate , trapez , biceps

ziua 3 : picioare . gambe 

ziua 4 : piept , spate

ziua 5 : brate . 

bafta  . 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.