YaXeS Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 buna, am intrat pe forum din dorinta de a invata mai multe cu privire la programare, dar sunt interesat si de tehnologie pe total. Imi place sa imi folosesc capul, fiind pasionat de matematica si fizica. Nu stiam daca ar fi ok sa fac un topic numai despre mine, dar am vazut ca asa s'a obisnuit si am zis sa urmez exemplul predecesorilor mei. sunt in clasa a 11-a la PM, olimpic la majoritatea materiilor de real, 0 munca, 50%ingamfare, 25% skill, 25% intuitie. am decis sa ma pun pe treaba de anul asta si am gandit ca ceva socializare cu oameni din domeniu ar fi de ajutor. 1
gaby Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Salut si bine ai venit printre noi! Speram sa iti placa pe aici, si sederea sa iti fie de folos. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cosmin Popovici Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Saluut! doar1click - servicii webdesign
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now