gaby Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 Daca aveti intrebari precum: "Cat costa inlocuirea display-ului pentru Samsung Galaxy S7 Edge?", "Cat costa schimbarea spatelui pentru Samsung Galaxy S8?" sau "Cat costa schimbarea ramei pentru un Samsung Galaxy S6?", atunci aflati ca in randurile de mai jos veti gasi raspunsurile oficiale provenite de la service-urile autorizate Samsung. Cele mai intalnite defecte ale dispozitivelor Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, S8 sau S8+ sunt: display spart/crapat; sticla de pe spate sparta/crapata; rama lovita/julita/zgariata; conector incarcare indoit/oxidat; Toate cele de mai sus (display-ul, sticla de pe spate, rama sau conectorul de incarcare) se pot schimba in service, iar costul reparatilor care include absolut toata operatiunile (demontare, montare/inlocuire, adeziv) sunt: Inlocuire display S6: 666 lei Inlocuire display S6 Edge: 965 lei Inlocuire display S7: 660 lei Inlocuire display S7 Edge: 1245 lei Inlocuire display S8: 1018 lei Inlocuire display S8+: 1124 lei Inlocuire sticla de pe spate S6: 182 lei Inlocuire sticla de pe spate S6 Edge: 183 lei Inlocuire sticla de pe spate S7: 243 lei Inlocuire sticla de pe spate S7 Edge: 243 lei Inlocuire sticla de pe spate S8: 207 lei Inlocuire sticla de pe spate S8+: 221 lei Inlocuire rama S6: 483 lei Inlocuire rama S6 Edge: 442 lei Inlocuire rama S7: 394 lei Inlocuire rama S8: rama face parte din modulul display, nu se pot inlocui separat Inlocuire rama S8+: rama face parte din modulul display, nu se pot inlocui separat Inlocuire conector incarcare S6: 190 lei Inlocuire conector incarcare S6 Edge: 181 lei Inlocuire conector incarcare S7: 265 lei Inlocuire conector incarcare S8: 209 lei Inlocuire conector incarcare S8+: 216 lei *Preturile afisate sunt cu titlu orientativ si pot varia in funcție de defectele suplimentare care pot fi descoperite in timpul reparatiei cum ar fi deteriorările cauzate de infiltrarea lichidului (oxidare) sau piese defecte datorate utilizarii accesoriilor neoriginale care pot deteriora iremediabil aparatul.**Reparatiile beneficiaza de garantie 3 luni pentru manopera respectiv 6 luni pentru piesa de schimb. P.S: Daca doriti sa aflati costului reparatiei unui telefon Samsung care nu se afla mai sus, lasati un mesaj mai jos. 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted October 8, 2017 Report Posted October 8, 2017 Pentru un Note 8 se poate afla costul inlocuirii dispaly-ului? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted October 8, 2017 Author Report Posted October 8, 2017 Da, inlocuirea display-ului pentru un Samsung Galaxy Note 8 costa 1174 de lei. Detaliat: Cost Piesă: 1059.27 RON Manoperă: Inlocuire componente cu lipire Cost Manoperă: 83.3 RON Include Adeziv: Da Cost Adeziv: 31.42 RON Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+paKy* Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 Pentru un Galaxy j5 2016 si Galaxy j5 2017 catar ajunge? Multumesc!
gaby Posted October 18, 2017 Author Report Posted October 18, 2017 J5 2016: Display: 300 lei Baterie: 100 lei Rama: 131 lei J5 2017: Display: 348 lei Baterie: 166 lei Rama: 269 lei 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Liquid Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Inlocuire display S6: 666 lei - imi place 666 ala. Am si eu un telefon tot Samsung dar nu merge tot mi se vede ecranul negru si la incarcat la fel nu se deschide.. P.S: Telefonul este Samsung Galaxy Trend Plus.
gaby Posted October 26, 2017 Author Report Posted October 26, 2017 Ar putea fi bateria, display-ul spart (pe interior), sau vreo defectiune pe placa de baza. Cel mai bine, daca vrei sa mai folosesti telefonul mergi cu el/il trimiti la un service autorizat Samsung. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Artanis Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Liquid, daca esti din Iasi, pot arunca eu o privire asupra telefonului, fara costuri. Mai mult ca sigur, daca telefonul e functional, dar nu afiseaza nimic, display-ul este crapat pe interior.
ryanrs1 Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Salut, la Galaxy S8 se poate schimba in service autorizat doar sticla display-ului? Are 3 fisuri,insa nimic mai mult, telefonul functioneaza perfect,nu a fost scapat ,il aveam in buzunar si a fost lovit de o bila de biliard.
Artanis Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Salut! Service autorizat inseamna sa trimiti telefonul la Samsung direct. Ei nu schimba doar sticla, ci intreg displayul. Poti intreba la orice service gsm, dar e destul de costisitor, fiind sticla curbata. 1 1
Luiajjs Posted May 8, 2018 Report Posted May 8, 2018 Salut mi-a căzut un Samsung galaxy J5 2017 in apa și nu se mai aprinde cât ar costa reparația?
gaby Posted May 9, 2018 Author Report Posted May 9, 2018 Pentru astfel de probleme de cele mai multe ori este necesara schimbarea placii de baza. Incearca sa suni la 021.326.60.63 - ESD-ROM (Service autorizat Samsung) si roaga-i pe ei sa-ti faca o estimare de pret. Eu pot sa te ajut cu preturi pentru display, rama si baterie. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
dax Posted July 6, 2018 Report Posted July 6, 2018 Exact la asa zisul service Samsung ESD-ROM am fost cu un Galaxy Note N7000 cu LEDul defect si mi'a luat 50 lei numai ca sa'mi spuna cat ma costa, adica schimb placa de baza, mai bine zis mi'a cerut sa le platesc tot telefonul, asta e reparatia la ei. Atentie mare la Samsung ca daca il aveti in garantie si trebuie reparat, cel putin in cazul meu si dupa cum am spus mai sus, mi'a schimbat placa de baza si m'am trezit dupa un timp ca LED ul se aprindea la inceput apoi dupa cateva poze ramanea stins, iar cand se aprindea pozele ieseau stricate, Iti baga piese din astea defecte si greu de detectat iar daca vii sa'l repari post garantie iti cere bani cat pentru un telefon nou... plus 50 de lei taxa ca ai indraznit sa intri in service.
ada Posted November 22, 2018 Report Posted November 22, 2018 Buna. Nu prea imi mai merge sa imi incarc S6. Merge doar daca pun telefonul intr-o anumita pozitie, altfel nu face contact cu incarcatorul. Cam cat m-ar costa reparatia?
Artanis Posted November 27, 2018 Report Posted November 27, 2018 On 11/22/2018 at 7:11 AM, ada said: Buna. Nu prea imi mai merge sa imi incarc S6. Merge doar daca pun telefonul intr-o anumita pozitie, altfel nu face contact cu incarcatorul. Cam cat m-ar costa reparatia? Ai incercat cu alt incarcator, preferabil original? Daca da, trebuie schimbata banda flex (sau "mufa"). Mai mult de 150 de ron nu ar trebui sa coste la un service decent
Stefan12 Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Sall cât costă înlocuirea geam fata la un s6 edge
Ruby Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 On 9/14/2019 at 11:08 AM, Stefan12 said: Sall cât costă înlocuirea geam fata la un s6 edge Mai bine mergi direct intr-un service , acolo iti spun exact tot ce trebuie.
gaby Posted October 25, 2019 Author Report Posted October 25, 2019 On 9/14/2019 at 9:08 PM, Stefan12 said: Sall cât costă înlocuirea geam fata la un s6 edge In service-urile autorizate Samsung nu se va schimba doar geamul, ci display-ul cu totul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Artanis Posted November 5, 2019 Report Posted November 5, 2019 On 9/14/2019 at 9:08 PM, Stefan12 said: Sall cât costă înlocuirea geam fata la un s6 edge Pentru o munca serioasa, orice service GSM va cere intre 200-300 ron, incluzand manopera. Tot ce e sub aceasta suma, foarte probabil sa fie munca de mantuiala, sau de proasta calitate. Cel mai sigur este sa cauti service GSM in apropiere de tine si sa te interesezi. Preturile cam difera si in functie de orase si cerere
ivazianis Posted January 23, 2021 Report Posted January 23, 2021 Buna, O sticla la un Samsung Galaxy Note Edge se poate inlocui? Daca da, la ce pret si ce riscuri exista. Multumesc.
gaby Posted April 4, 2021 Author Report Posted April 4, 2021 Din pacate in service-ul oficial nu mai apare acest model. Iti pot lasa totusi numarul de telefon si o adresa de email unde poti sa-i contactezi: 021 326 60 63 service@esd-rom.ro Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now