Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, vreau sa imi cumpar un hard disk nou, nu m-am hotarat inca asupra capacitatii dar ma gandesc sa fie de 500GB sau 1TB. Ideea e ca am o mica dilema, m-as orienta spre Western Digital, doar ca pe pagina cu produse, am observat ca sunt cumva grupate pe culori: WD Blue, WD Green, WD Red, WD Purple, WD Black si chiar WD Gold...

Are cineva idee care este diferenta dintre aceste HDD-uri?
Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Pai, sa le luam pe rand:

Western Digital Green - HDD low-end, consum redus de energie, capacitate de stocare medie, pret accesibil, nerecomandate pentru uz zilnic (mediu de stocare principal) ci mai degraba pentru backup;
Western Digital Blue - HDD middle-end, fiabil, performante decente, recomandat pentru utilizarea de zi cu zi;
Western Digital Black - HDD high-end, performanta si fiabilitate sporite, garantie 5 ani;
Western Digital Red - HDD construit si optimizat pentru dispozitivele NAS (Network Attached Storage) - utilizare 24/7, consum de energie redus;
Western Digital Purple - HDD proiectat pentru functionarea 24/7 cu o rata a volumului de lucru de pana la 180TB/an, recomandat in special pentru sistemele de supraveghere;
Western Digital Gold - cel mai scump si performant HDD WD destinat in special serverelor cu o rata a volumului de lucru de pana la 550TB/an, durata medie de viata de pana la 2.5 milioane de ore.

• Thanks 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.