Jump to content

Aflare parola administrator Windows 7?

Whiskey Gtv

Recommended Posts

Salut.

La mine la liceu pe calculatoarele liceului avem 2 conturi: Elev (parola: elev), Administrator (parola: ?). Am nevoie neaparat de Administrator si nu, nu pentru lucruri nasoale, pur si simplu pentru ca sunt mult in fata colegilor si orele de informatica sunt un chin pentru mine datorita limitarilor privilegiilor. Am incercat metoda cu restore windows insa nu am suficient timp sa o duc pe toata la capat. Am nevoie de un program care se poate instala fara admin sau care se poate pune pe un stick sau, eventual, niste comenzi in cmd sau chestii d-astea din filme care ar avea chiar si sansa de 1% sa functioneze, desi in mare parte sunt idei fictionale. Se poate face ceva?

• gaby changed the title to Aflare parola administrator Windows 7?

Motivul pentru care vrei sa afli parola de administrator nu este unul prea intelept. Ar fi mai bine sa lucrezi in plus, sau sa inveti chestii noi, daca te atrage materia. Lasand morala la o parte, pentru ca decizia pana la urma iti apartine, exista cateva programele care ar fi de folos in acest sens (cel putin in trecut functionau, am folosit):

1. Live CD cu OPHCRACK - iti afiseaza parola;
2. Linux Live CD cu CHNTPW - reseteaza parola;
3. Live CD sau USB cu PCUnlocker.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Exista un backdoor (nu stiu daca mai functioneaza dar merita incercat). Pasi de efectuat:

1. Deschizi PC/il restartezi daca e deja deschis;
2. Cand apare Starting Windows, tine apasat butonul Power din unitate pentru cel putin 5 secunde - acest lucru va forta PC-ul sa se inchida;
3. Deschizi PC-ul din nou, oprirea brusca va fi detectata iar la noua deschidere vei fi intrebat daca vrei ca sistemul de operare sa se deschida normal sau vrei sa rulezi Startup Repair;
4. Alegi Launch Startup Repair, boot-area va dura putin, si la un moment dat vei fi intrebat daca vrei sa restaurezi PC-ul folosind System Restore. Dai Cancel.
5. Utilitarul Startup Repair va analiza log-urile pentru a gasi sursa problemei, va rula cateva teste, si dupa ceva timp vei primi mesajul: Startup Repair cannot repair this computer automatically!
6. Da click pe View problem details din fereastra cu mesajul de mai sus;
7. Da scroll pana vezi: If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement si da click pe X:\windows\system32\en=US\erofflps.txt
8. Editorul Notepad iti va afisa declaratia de confidentialitate;
9. Selecteaza File (din Notepad) -> Open
10. In fereastra proaspat deschisa selecteaza la Files of type -> All files
11.  Navigheaza (vezi partea de sus unde scrie Look in din fereastra Open) catre: C:\windows\system32\sethc.exe. Redenumeste acest fisier ca sethc-copy.exe
12. In acelasi folder (C:\windows\system32) cauta cmd.exe si redenumeste-l in sethc.exe
13. Inchide toate ferestrele deschise si restarteaza PC-ul;
14. Atunci cand Windows-ul iti cere sa te autentifici, apasa tasta Shift de 5 ori;
15. Ti se va deschide Command Prompt (cmd.exe) in loc de aplicatia Sticky Keys;
16. Pentru a reseta parola, tasteaza urmatoarea comanda in Command Prompt:

net user administrator 123456

17. Parola ar trebui sa se modifice in 123456;
18. Nu uita sa navighezi in folder-ul system 32 din Windows si sa redenumesti sethc.exe in cmd.exe iar sethc-copy.exe in sethc.exe.

O optiune similara, dar care necesita un CD/DVD cu Windows-ul gasesti aici: https://www.howtogeek.com/96630/how-to-reset-your-forgotten-windows-password-the-easy-way/

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif