Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saut PCT din nou.

Am inca o "mica" problema, eu cu niste prieteni deschidem un proiect de samp, si, eu m am oferiti sa fac forumul.

Dupa ce l am facut, a fost totul bine si frumos.

Ei, azi plec la scoala, si cand ma intorc acasa ma trezesc cu mesaj de la un partener si mi a spus ca nu mai merge forumul din cauza ca cei de la host au schimbat mysql pe mysql 7.0 pentru ca nu mergea panelul, si acum nu merge forumul.

Stiti cumva cum sa fac sa schimb baza de date pe mysql 7.0 sau.. cum sa rezolv problema.. el zice ca trebuie sa modific mysql pe 7.0 pentru forum ca sa mearga dar nu am nicio idee cum sa fac.

Pe site cand intru, adica pe aaa.ro si pe aaa.ro/forum imi apare o problema de tipul HTTP ERROR 500 dar aaa.ro/panel merge...

mentionez ca este ipb 3.4.5

Posted
1 hour ago, YonutzzX said:

Saut PCT din nou.

Am inca o "mica" problema, eu cu niste prieteni deschidem un proiect de samp, si, eu m am oferiti sa fac forumul.

Dupa ce l am facut, a fost totul bine si frumos.

Ei, azi plec la scoala, si cand ma intorc acasa ma trezesc cu mesaj de la un partener si mi a spus ca nu mai merge forumul din cauza ca cei de la host au schimbat mysql pe mysql 7.0 pentru ca nu mergea panelul, si acum nu merge forumul.

Stiti cumva cum sa fac sa schimb baza de date pe mysql 7.0 sau.. cum sa rezolv problema.. el zice ca trebuie sa modific mysql pe 7.0 pentru forum ca sa mearga dar nu am nicio idee cum sa fac.

Pe site cand intru, adica pe aaa.ro si pe aaa.ro/forum imi apare o problema de tipul HTTP ERROR 500 dar aaa.ro/panel merge...

mentionez ca este ipb 3.4.5

IPB 3.4.X nu merge pe MySQL 7.0 --- vorbește neapărat cu hostul să-ți schimbe versiunea. Dacă ăia nu vor să ți-o schimbe sau dacă nu o au, schimbați și cumpăți alt webhost.

Posted
3 minutes ago, DeNyS. said:

IPB 3.4.X nu merge pe MySQL 7.0 --- vorbește neapărat cu hostul să-ți schimbe versiunea. Dacă ăia nu vor să ți-o schimbe sau dacă nu o au, schimbați și cumpăți alt webhost.

Sau bagati alt IPB compatibil cu MySQL 7.0

Posted

Uitasem să vă zic: folosiți versiunea 3.4.9 in loc de 3.4.5 --- platforma respectivă prezintă foarte multe probleme de securitate. In plus, cum a zis utilizatorul de sus, dacă vreți, folosiți o versiune care este compatibilă cu versiunea 7.X de PHP; versiunile care sunt compatibile incep de la 4.X. Țineți cont că dacă folosiți versiunea PHP 7.X aveți foarte multe avatantaje in termeni de performanță.

Posted
1 hour ago, YonutzzX said:

IPB 3.4.9 nu merge pe mysql 7.0 ?

De ce nu citești log-urile ca să vezi exact de la ce este problema în loc să pui niște întrebări total aiurea ? Dacă nu știi să le interpretezi vorbește cu cei de la găzduire să-ți verifice ei.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.