Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 11/12/2017 at 2:12 PM, buddylove said:

Cred ca engleza o intelege tot romanul  . dar acum cred ca mai sunt si inculti ca tine [ sa-mi fie cu iertare ca zic asta , dar de asta dai dovada :) ]

Expand  

are dreptate , e ro nu en .

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
  On 11/12/2017 at 3:25 PM, Sn!k3rs said:

Si nu ar trebuii sa o stii? daca n-ai carte nu ai parte :))

Expand  

On 11/12/2017 at 2:12 PM, buddylove said:

Cred ca engleza o intelege tot romanul  . dar acum cred ca mai sunt si inculti ca tine [ sa-mi fie cu iertare ca zic asta , dar de asta dai dovada :) ]

Expand  

Degeaba o intelege tot romanul daca tu ai categoriile in engleza si continutul in romana, gandeste inainte pls, e gratis. Cum ziceam, scoate nulled-ul ca o belesti rau si ai bagat bani degeaba in licenta.

Posted
  On 11/12/2017 at 1:39 PM, f l o r i n said:

Sterge tot ce ai nulled pentru ca poti sa ramai cu licenta in aer ca tu distruibui nulled. Crezi ca webflake/invision-virus au licenta?

Expand  

Cum sa pierzi licenta din moment ce tu ai platit pentru ea ? De unde ai auzit tu despre treaba asta ? 

E ok proiectul dar nu e nimic diferit fata de webflake sau invision virus . Daca vrei sa  mearga treaba trebuie sa atragi in echipa baieti care se ocupa cu creerea sau modificarea temelor si sa le puna la vanzare pe site-ul tau  . Trebuie sa ai exclusivitate , daca nu e posibil sa fi facut o investitie ratata .

• Thanks 2

76561198066268246.png

Posted
  On 11/12/2017 at 5:21 PM, MadFather said:

Cum sa pierzi licenta din moment ce tu ai platit pentru ea ? De unde ai auzit tu despre treaba asta ? 

E ok proiectul dar nu e nimic diferit fata de webflake sau invision virus . Daca vrei sa  mearga treaba trebuie sa atragi in echipa baieti care se ocupa cu creerea sau modificarea temelor si sa le puna la vanzare pe site-ul tau  . Trebuie sa ai exclusivitate , daca nu e posibil sa fi facut o investitie ratata .

Expand  

Asta e o buna idee ! 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted

Expand  

Din moment ce ai platit pentru ea, pe ei ii doare-n cot de tine si de bani tai cat timp tu promovezi nulled-ul la aceiasi platforma, tu daca ai o platforma care o vinzi, iti convine ca unu sa aiba licenta si sa promoveze nulled? Nu cred, gandeste.

Posted
  On 11/13/2017 at 6:05 PM, f l o r i n said:

Din moment ce ai platit pentru ea, pe ei ii doare-n cot de tine si de bani tai cat timp tu promovezi nulled-ul la aceiasi platforma, tu daca ai o platforma care o vinzi, iti convine ca unu sa aiba licenta si sa promoveze nulled? Nu cred, gandeste.

Expand  

Evita chatul aici :) 

daca nu iti dau raport :) 

nu ma intereza parerea ta despre nulled . 

Posted
  On 11/13/2017 at 6:39 PM, Alex6ndru said:

Am vrut să verific dacă ai într-adevăr licență cum pretinzi.
Cum un screenshot poate fi falsificat cu ușurință, am zis să îți cer link de la profil.

Măcar nu te mai lăuda cu ce nu ai.

Expand  

Daca tu zici :) 

te ingrop in licente daca vrei :)

iti ofer si tie una gratis ? 

Posted

Expand  

Foarte usor , citeste Politici de găzduire

Reveal hidden contents

Posted
  On 11/13/2017 at 8:27 PM, Needless said:

Foarte usor , citeste Politici de găzduire

Reveal hidden contents

Expand  

nu are nici o treba asta :) . e doar pentru site-ul lor . ! omg !!!

terminati 

nu am cerut parerea despre licenta . sau despre ce trebuie sa postez .

daca va deranjeaza asa mult acea postare nulled o pot sterge :| 

• Moderators
Posted (edited)

Certificat SSL?

Forumul e in romgleza. Mai bine ati separa categoriile unde se discuta in engleza si alea unde se discuta in romana.

Edited by Courage
  • Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.