+Whiskey Gtv Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Ce parere aveti despre https://www.hostinger.ro/ ? Eu am fost destul de multumit la webhost gratuit, ma gandesc ca la platit va fi si mai bine. Ma gandesc sa iau webhost-ul premium Spoiler GĂZDUIRE WEB PREMIUM 7,15€ 90% REDUCERE 0 75 € /lună Găzduire aproape nelimitată pentru câteva site-uri medii & în creștere. ÎNCEPE + Număr de site-uri nelimitat + Spațiu pe disc SSD nelimitat + Lățime de bandă nelimitată + Baze de date MySQL nelimitate + Utilizatori FTP nelimitați + Conturi de email nelimitate + Sitebuilder ușor de folosit + 3X viteză WordPress + Domeniu gratuit (cu planul anual) + Certificat SSL gratuit pentru a securiza datele clienților și crește clasarea SEO. Ofera destul de multe pentru un pret okay dupa mine (ma refer la pretul full, nu cred ca apuc reducerea) Daca nu aveti o parere buna despre hostinger ce alta firma cu preturi relativ reduse si performante okay recomandati? (forum de gaming destul de mic)
+dOc MFX Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Mxhost e cea mai buna alegere si cu preturi calumea.Sau poti alege btstelecom in caz ca ai probleme cu flood-ul. Hostinger sunt destul de naspa dupa parerea mea. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Moderators Courage Posted November 24, 2017 Moderators Report Posted November 24, 2017 Quote Număr de site-uri nelimitat + Spațiu pe disc SSD nelimitat + Lățime de bandă nelimitată + Baze de date MySQL nelimitate + Utilizatori FTP nelimitați + Conturi de email nelimitate Oare chiar e nelimitat? Daca urc pe site 100 filme, fiecare de 10-20gb, mai am nelimitat? 1
+dOc MFX Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 (edited) 28 minutes ago, Courage said: Oare chiar e nelimitat? Daca urc pe site 100 filme, fiecare de 10-20gb, mai am nelimitat? E o abureala, nici-o firma serioasa nu ofera astfel de lucruri.De asta am zis mai sus ca nu sunt o firma de incredere. Degeaba li s-a raspandit numele, pentru ca nu ofera nici calitate nici cantitate.Pe langa asta era ca nu mai ofera, singura firma care dadea host free ( un host de tot rahatul ).La fel si aici, nici-o firma serioasa nu atrage prin copilarisme ca host free/abureli cu spatiu ssd nelimitat. Cum ai spus si tu, daca vreau sa incarc 100-200 de filme a cate 20gb fiecare sunt 100% convins ca ori raman fara host, ori mi se impune o limita. Edited November 24, 2017 by ShoczCD WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
snd Posted November 25, 2017 Report Posted November 25, 2017 23 hours ago, ShoczCD said: E o abureala, nici-o firma serioasa nu ofera astfel de lucruri.De asta am zis mai sus ca nu sunt o firma de incredere. Degeaba li s-a raspandit numele, pentru ca nu ofera nici calitate nici cantitate.Pe langa asta era ca nu mai ofera, singura firma care dadea host free ( un host de tot rahatul ).La fel si aici, nici-o firma serioasa nu atrage prin copilarisme ca host free/abureli cu spatiu ssd nelimitat. Cum ai spus si tu, daca vreau sa incarc 100-200 de filme a cate 20gb fiecare sunt 100% convins ca ori raman fara host, ori mi se impune o limita. logic, spatiul web pe care il inchiriezi nu e pt stocare, asta e valabil la orice firma sa nu mai zicem ca filmele tale sunt piratate deci ai adus niste argumente de tot cacatul nu stiu cum e hostinger dar sunt mult mai mari ca companie decat majoritatea din romania deci inseamna ca ofera o calitate destul de ok USP
+dOc MFX Posted November 26, 2017 Report Posted November 26, 2017 3 hours ago, snd said: logic, spatiul web pe care il inchiriezi nu e pt stocare, asta e valabil la orice firma sa nu mai zicem ca filmele tale sunt piratate deci ai adus niste argumente de tot cacatul nu stiu cum e hostinger dar sunt mult mai mari ca companie decat majoritatea din romania deci inseamna ca ofera o calitate destul de ok 1.Nu eu am adus argumentul, courage l-a adus ( era o presupunere ) - DEX PRESUPUNERE 2.Firmele alea mari din Romania isi permit sa stea la hostinger pentu ca e si normal sa le ofere o atentie si o calitate sporita.Daca tie ti-ar veni presedintele tarii si ti-ar zice ca vrea sa cumpere anual de la tine 2 porci, nu i-ai da ce ai avea mai bun doar pentru ca e presedinte? Iti spun eu ba da. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
snd Posted November 26, 2017 Report Posted November 26, 2017 (edited) ai inteles prost tot ce am zis am zis ca hostinger ca firma de hosting e mai mare ca majoritatea din romania si la punctul 1 despre filme unde ai fost de acord cu el se numeste ABERATIE nu presupunere Edited November 26, 2017 by snd USP
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now