Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce parere aveti despre https://www.hostinger.ro/ ?

Eu am fost destul de multumit la webhost gratuit, ma gandesc ca la platit va fi si mai bine. Ma gandesc sa iau webhost-ul premium

Spoiler

GĂZDUIRE WEB PREMIUM

7,15€
90% REDUCERE
  0
75
€ /lună

Găzduire aproape nelimitată pentru câteva site-uri medii & în creștere.

• + Număr de site-uri nelimitat
  • + Spațiu pe disc SSD nelimitat
  • + Lățime de bandă nelimitată
  • + Baze de date MySQL nelimitate
  • + Utilizatori FTP nelimitați
  • + Conturi de email nelimitate
  • + Sitebuilder ușor de folosit
  • + 3X viteză WordPress
  • + Domeniu gratuit (cu planul anual)
  • + Certificat SSL gratuit pentru a securiza datele clienților și crește clasarea SEO.

Ofera destul de multe pentru un pret okay dupa mine (ma refer la pretul full, nu cred ca apuc reducerea)

Daca nu aveti o parere buna despre hostinger ce alta firma cu preturi relativ reduse si performante okay recomandati? (forum de gaming destul de mic)

• Moderators
Posted

Număr de site-uri nelimitat

• + Spațiu pe disc SSD nelimitat
  • + Lățime de bandă nelimitată
  • + Baze de date MySQL nelimitate
  • + Utilizatori FTP nelimitați
  • + Conturi de email nelimitate

Oare chiar e nelimitat? Daca urc pe site 100 filme, fiecare de 10-20gb, mai am nelimitat?

• Like 1
Posted (edited)
28 minutes ago, Courage said:

Oare chiar e nelimitat? Daca urc pe site 100 filme, fiecare de 10-20gb, mai am nelimitat?

E o abureala, nici-o firma serioasa nu ofera astfel de lucruri.De asta am zis mai sus ca nu sunt o firma de incredere.

Degeaba li s-a raspandit numele, pentru ca nu ofera nici calitate nici cantitate.Pe langa asta era ca nu mai ofera, singura firma care dadea host free ( un host de tot rahatul ).La fel si aici, nici-o firma serioasa nu atrage prin copilarisme ca host free/abureli cu spatiu ssd nelimitat.

Cum ai spus si tu, daca vreau sa incarc 100-200 de filme a cate 20gb fiecare sunt 100% convins ca ori raman fara host, ori mi se impune o limita.

Edited by ShoczCD

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
23 hours ago, ShoczCD said:

E o abureala, nici-o firma serioasa nu ofera astfel de lucruri.De asta am zis mai sus ca nu sunt o firma de incredere.

Degeaba li s-a raspandit numele, pentru ca nu ofera nici calitate nici cantitate.Pe langa asta era ca nu mai ofera, singura firma care dadea host free ( un host de tot rahatul ).La fel si aici, nici-o firma serioasa nu atrage prin copilarisme ca host free/abureli cu spatiu ssd nelimitat.

Cum ai spus si tu, daca vreau sa incarc 100-200 de filme a cate 20gb fiecare sunt 100% convins ca ori raman fara host, ori mi se impune o limita.

logic, spatiul web pe care il inchiriezi nu e pt stocare, asta e valabil la orice firma

sa nu mai zicem ca filmele tale sunt piratate deci ai adus niste argumente de tot cacatul

nu stiu cum e hostinger dar sunt mult mai mari ca companie decat majoritatea din romania deci inseamna ca ofera o calitate destul de ok

USP

Posted
3 hours ago, snd said:

logic, spatiul web pe care il inchiriezi nu e pt stocare, asta e valabil la orice firma

sa nu mai zicem ca filmele tale sunt piratate deci ai adus niste argumente de tot cacatul

nu stiu cum e hostinger dar sunt mult mai mari ca companie decat majoritatea din romania deci inseamna ca ofera o calitate destul de ok

1.Nu eu am adus argumentul, courage l-a adus ( era o presupunere ) - DEX PRESUPUNERE

2.Firmele alea mari din Romania isi permit sa stea la hostinger pentu ca e si normal sa le ofere o atentie si o calitate sporita.Daca tie ti-ar veni presedintele tarii si ti-ar zice ca vrea sa cumpere anual de la tine 2 porci, nu i-ai da ce ai avea mai bun doar pentru ca e presedinte? Iti spun eu ba da.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted (edited)

ai inteles prost tot ce am zis

am zis ca hostinger ca firma de hosting e mai mare ca majoritatea din romania

si la punctul 1 despre filme unde ai fost de acord cu el se numeste ABERATIE nu presupunere

Edited by snd

USP

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.