Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este vorba de jocul CS:GO. De cateva zile, nu stiu sigur daca pc-ul sau router-ul, au inceput sa blocheze anumite ip-uri ale serverelor din joc. Am citit pe internet, unii spun ca este de la firewall altii ca problema este cauzata de la un anumit program instalat in pc-ul meu.

In legatura cu programele, sunt sigur ca nu de la asta e problema, inainte aveam instalate exact aceleasi programe pe care le am acum, si nu aveam absolut nici o problema.

Am incercat sa dezactivez firewall-ul din windows cat si acela din router, nimic diferit, tot aceeasi problema.

Am incercat sa dau factory reset la router, degeaba.

Ceva idei?

// Edit: Am incercat sa dau comanda "ipconfig /flushdns" in CMD, tot degeaba.

a lot of bla bla bla...

Posted

Partea cu programele, pot exista programe ascunse (din cate stiu), programe pe care sa nu le instalezi cu voia ta, ci sa se instaleze singure, automat.

Ai incercat sa dezactivezi si antivirusul + windows defenderul??

Posted
12 hours ago, Whiskey Gtv said:

Partea cu programele, pot exista programe ascunse (din cate stiu), programe pe care sa nu le instalezi cu voia ta, ci sa se instaleze singure, automat.

Ai incercat sa dezactivezi si antivirusul + windows defenderul??

Nu am folosit niciodata anitivirus sau windows defender. 

Nu exista programe "ascunse" in pc-ul meu, deoarece tin mereu sub control task managerul si foarte des (o data la doua zile) dau o scanare cu malwarebytes. 

a lot of bla bla bla...

Posted

Aceasta problema poate fii si de al protocolul TCP, acesta poate fii dezactivat din setarile windows-ului, iar windows-ul nu permite comunicarea pc-ului tau cu alte pc-uri/servere(ip-uri in ambele cazuri). Acest protocol numit Transimision Control Protocol ajuta la ordonarea si retransmiterea unor pachete de date.

Pentru a vedea daca este dezactivat si sa il activezi daca este nevoie, vizioneaza urmatorul link cu un tutorial de la Microsoft :  https://support.microsoft.com/ro-ro/help/15089/windows-change-tcp-ip-settings

Posted
9 hours ago, Alexandru C. said:

Nu exista programe "ascunse" in pc-ul meu, deoarece tin mereu sub control task managerul si foarte des (o data la doua zile) dau o scanare cu malwarebytes. 

Au fost oameni care au stat ascunsi in baze de date mari, sau daca vrei un exemplu mai comun, magazine si institutii mari, fara sa fie gasiti. Tehnologia este in continua dezvoltare, de ce crezi ca programele ca malwarebytes primesc update-uri? Pentru ca apar programe care pot trece pe langa sistemul de detectare.

ON: Ai incercat sa schimbi router-ul?

• gaby changed the title to De ce reteaua mea blocheaza anumite IP-uri?
Posted
On 12/7/2017 at 10:51 AM, Alexandru C. said:

rootkit :-?, dar cel mai probabil nu are legătura. Ori e providerul, ori e firewall-ul router-ului, ori e firewall-ul din pc ( dacă ai ) , ori e cineva de prin rețea de la tine care se joacă.

On 12/7/2017 at 4:56 PM, Barosyk said:

Aceasta problema poate fii si de al protocolul TCP, acesta poate fii dezactivat din setarile windows-ului, iar windows-ul nu permite comunicarea pc-ului tau cu alte pc-uri/servere(ip-uri in ambele cazuri). Acest protocol numit Transimision Control Protocol ajuta la ordonarea si retransmiterea unor pachete de date.

Pentru a vedea daca este dezactivat si sa il activezi daca este nevoie, vizioneaza urmatorul link cu un tutorial de la Microsoft :  https://support.microsoft.com/ro-ro/help/15089/windows-change-tcp-ip-settings

Nu te mai afla în treabă dacă nu ești documentat în domeniu, și data viitoare poți să lași niște ”i” la sfârșit și îi punem noi unde trebuie.

Reborn.

Posted
21 hours ago, gaby said:

Cum adica blocheaza IP-uri? Esti sigur ca PC-ul tau le blocheaza si nu provider-ul de internet?

Cum ma pot asigura de chestia asta ?

17 hours ago, Laur. said:

rootkit :-?, dar cel mai probabil nu are legătura. Ori e providerul, ori e firewall-ul router-ului, ori e firewall-ul din pc ( dacă ai ) , ori e cineva de prin rețea de la tine care se joacă.

Firewall-ul pc-ului cat si ala al router-ului le-am dezactivat timp de o ora pentru o proba, nu e de la alea.

Cat despre rootkit, mi-am schimbat si windows-ul, tot degeaba.

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.