Sferix Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 Salut! Acum o sapt am dat grad unui individ in care am avut incredere.. si mi a sters toti membrii si inclusiv pe mn.. si mi am creat un cont din phpmyadmin, dar nu stiu cum sa pun parola ca sa ma pot conecta , ma puteti ajuta?
KeNNyAdv Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 (edited) In primul rand, trebuia sa ai backup ca sa-ti dau backup, dar daca ti-a dat ban si astea, sau reinstalezi forumul sau ii stergi contul din phpmyadmin si iti faci alt cont iar apoi iti dai grad din phpmyadmin. Edited December 17, 2017 by KeNNyAdv
Sferix Posted December 17, 2017 Author Report Posted December 17, 2017 40 minutes ago, KeNNyAdv said: In primul rand, trebuia sa ai backup ca sa-ti dau backup, dar daca ti-a dat ban si astea, sau reinstalezi forumul sau ii stergi contul din phpmyadmin si iti faci alt cont iar apoi iti dai grad din phpmyadmin. nu ai inteles.. am facut cont din phpmyadmin.. dar nu stiu ce parola este.. asta nu stiu sa modific.. sa pun o parola.. nu gasesc unde sa mi modific parola din phpmyadmin de la contul de pe forum..
+Tr0YB0Y Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 Iti recomand sa ceri un back-up de la cei de la host, sau daca ai acces la cpanel iti poti face singur. Faci back-up la bazele de date de acum 2-3-4 zile si o inlocuiesti pe actuala.
KeNNyAdv Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 20 hours ago, Sferix said: nu ai inteles.. am facut cont din phpmyadmin.. dar nu stiu ce parola este.. asta nu stiu sa modific.. sa pun o parola.. nu gasesc unde sa mi modific parola din phpmyadmin de la contul de pe forum.. Salut, cred ca nu iti poti schimba parola din phpmyadmin, parca nu exista aceasta functie. Incearca sa-ti creezi un cont, in caz ca esti banat pe IP foloseste un program de schimbare Ip si fa-ti cont apoi rezolvi tu totul. Astept mesaj de la tine.
Sferix Posted December 18, 2017 Author Report Posted December 18, 2017 19 minutes ago, KeNNyAdv said: Salut, cred ca nu iti poti schimba parola din phpmyadmin, parca nu exista aceasta functie. Incearca sa-ti creezi un cont, in caz ca esti banat pe IP foloseste un program de schimbare Ip si fa-ti cont apoi rezolvi tu totul. Astept mesaj de la tine. Faza mai este ca a pus comunitatea offline si de aceea nu pot creea un cont de pe forum.. de asta spun..
KeNNyAdv Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 5 minutes ago, Sferix said: Faza mai este ca a pus comunitatea offline si de aceea nu pot creea un cont de pe forum.. de asta spun.. Iti recomand un reinstall la forum daca crezi ca a sters sau si-a batut joc de el. Insa posibil sa fie in phpmyadmin un dialog in care sa scoti de acolo comunitatea de pe off, nu am mai avut de a face cu asa ceva..
Alynutz C. Posted December 20, 2017 Report Posted December 20, 2017 Daca ai host krond intri in panel si dai , 'Create Backup'. Sau faci cerere la assistenta de unde ai cumparat tu host-ul, si ai spui sa iti puna backup la site tau cu 2 zile in urma. 1
+Whiskey Gtv Posted December 20, 2017 Report Posted December 20, 2017 http://www.wptaskforce.com/how-to-reset-ipb-forum-password-via-phpmyadmin/
Daniel9801 Posted December 20, 2017 Report Posted December 20, 2017 Iti recomand sa stergi contul respectivului, iti faci un cont pe forum apoi te duci in phpMyAdmin si iti pui admin de acolo, simplu si rapid, si vei stii si parola
+Sn!k3rs Posted December 24, 2017 Report Posted December 24, 2017 sall daca domnul distrugator a sters membrii pe ei si el nu ii poti schimba parola frumusel intri in phpmyadmin > (prefix)members > Edit (name) > la member_pass_hash pui b69bb93e52ef95297976d84262f79dcd > member_pass_salt *ttHZ > parola : 123 P.S daca a sters si contul lui fa altu dar cu datele astea :)) 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now