Jump to content

Recommended Posts

Posted

Clasa a 10-a, profil mate-info, am inceput sa dorm la informatica din primul semestru al clasei a 9-a, cand am vazut ca nu o sa atingem curand calculatoarele din sala de informatica. M-am trezit acum ca sunt in stare de corigenta la informatica si ca e nasoala treaba. Mereu am preferat sa invat in confortul de acasa decat in jungla de la liceu, asa ca am nevoie de ajutorul vostru. Pe calculatoare, ca in toate liceele, folosim un CodeBlocks.. ceva mai vechi, insa nu conteaza. Vreau niste articole, tutoriale, lectii sau ceva asemanator cu inceputul in C++. As putea cere programe gata facute insa n-as intelege nimic din ele fara un mic back story. Stiti voi, rahaturile alea cu pseudocod si cand inveti sa faci programul care-ti face 1+1 si cu cin si cout si chestii. Se poate?

Posted
29 minutes ago, Courage said:

N'au pe codecademy ceva despre C/C++ ?

Sincer pana acum inafara de w3schools si cateva website-uri comunitare (cand am fost hype pe html) nu prea am incercat cursuri online, stiam ca majoritatea sunt pe bani si minoritatea proaste. Am facut rapid un cont pe codecademy si din cate vad nu e nici un C/C++. Sa incerc pe Java?

7ky337k.png

• gaby changed the title to Lectii pentru incepator in C++

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.