Jump to content

Recommended Posts

Posted

Noroc.

Am putina experienta in photoshop (stiu sa fac lucruri de baza). Vreau sa ma apuc de design mai serios, in special web design (logo-uri, bannere, butoane, wallpapere) dar si design pentru afaceri (grafica). As dori sa-mi linkuiti cat de multe resurse, tutoriale, trucuri puteti si sa-mi dati niste idei despre cum as putea sa-mi dezvolt imaginatia pentru a-mi veni mai rapid ideile in cazul unor cereri.

Posted
53 minutes ago, VladOcs said:

ce ar fi daca ai cauta singur si n-ai pierde timpul altora.

Daca n-ai destula motivatie sa cauti, o sa ai sa inveti design :))

Nu prea gasesc tutoriale sau resurse bune, peste tot pe unde gasesc cate ceva ori este ceva prea vechi si urat, ori ceva prea nou si urat. Ma intereseaza sa fac design simplu, sa invat cum sa pun bine gradientele, umbrele, texturile, nu cum sa pun 1000 de lumini cu fum 50 culori si 'MinecraftXBoyPlayerPvP69420BlazeIt' in mijloc.

Posted
6 hours ago, Alex.P said:

Eu iti recomand sa urmaresti acest canal

https://www.youtube.com/channel/UCOcGaTJxeIujvMT-Z5Ud4kQ

Sa zicem ca vreau sa fac ca logo pentru o comunitate un cap de leu. Tutorialul imi arata cum sa-l fac insa imi trebuie o schita, o schita pe care nu pot sa o fac (nu am talent la desen si, automat, nu am tableta grafica) si nu pot sa folosesc nici o schita de pe net pentru ca a mai fost folosita de 100000 de comunitati. Ce fac?

Posted

Nu exista nu stiu, si desenatul se invata ca orice alta activitate. Daca iti face placere atunci te vei descurca singur, daca nu vei ramane cu intrebari pe forumuri.

bafta

• Like 1
Posted
2 hours ago, VladOcs said:

Nu exista nu stiu, si desenatul se invata ca orice alta activitate. Daca iti face placere atunci te vei descurca singur, daca nu vei ramane cu intrebari pe forumuri.

bafta

Vreau sa te contrazic.

Am venit cu 'intrebari pe forumuri' tocmai pentru ca nu stiu ceva si vreau sa invat. Aici am cerut cateva linkuri si resurse de unde pot sa invat photoshop si, automat, desen. ("design pentru afaceri (grafica)" - linia prin care s-a subinteles ca vreau sa invat sa desenez.) Am venit aici pentru persoanele ce sunt deja introduse destul de adanc in domeniul asta si care au resurse la un click distanta deoarece eu nu pot gasi nimic potrivit pe internet.

Posted
1 hour ago, Whiskey Gtv said:

Vreau sa te contrazic.

Am venit cu 'intrebari pe forumuri' tocmai pentru ca nu stiu ceva si vreau sa invat. Aici am cerut cateva linkuri si resurse de unde pot sa invat photoshop si, automat, desen. ("design pentru afaceri (grafica)" - linia prin care s-a subinteles ca vreau sa invat sa desenez.) Am venit aici pentru persoanele ce sunt deja introduse destul de adanc in domeniul asta si care au resurse la un click distanta deoarece eu nu pot gasi nimic potrivit pe internet.

Nu ai cum sa fii un webdesigner sau nu graphicdesigner bun niciodata daca tu spui de unde imi iau schitele.Iti vine omu cu o idee ii faci ideea, daca nu el/ei te lasa de cele mai multe ori sa alegi tu ce e mai bine si aici daca  nu ii place prima varianta, ii mai faci una si inca una pana ii place ceva.Daca tu vrei resurse le cauti.Eu pot sa lucrez cu un set de lens flare-uri iar tu nu stii cum sa le integrezi.Cauta ce e mai bun tu singur.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
2 hours ago, Whiskey Gtv said:

Vreau sa te contrazic.

Si persoanele deja introduse de unde crezi ca stiu ? Oare nu si ei cauta? Cand am inceput sa invat desen 3d am cautat frumos pe google, pe youtube si pe vimeo(inca era relevant) si nu dupa cateva zile, saptamani ci dupa cateva luni am gasit tutoriale si informatii concrete. Nu-ti da nimeni mura-n gura, daca vrei cauti singur si iti garantez ca o sa gasesti.

Nu-mi spune tu mie ca din tot internetul nu gasesti cateva tutoriale pentru blocking out shapes, creating basic designs si starting a drawing from a ideea ca e o minciuna.

Si stai linistit, cineva care a cautat luni resurse si tutoriale si a reusit sa gaseasca ceva foarte bun, n-o sa ti le zica tie asa din prietenie. De ce sa ai tu avantaj care esti prea lenes sa cauti pe google.

• Like 1
Posted

Okay, raspunsul vostru l-am interes (oarecum), singurul lucru pe care-l mai cer (asta daca va permiteti sa consumati 1 minut din timpul vostru pretios pentru un copy + paste) ar fi niste linkuri cu resurse (fonturi frumoase, brushes, patterns, etc..).

• Confused 1
Posted
8 hours ago, Whiskey Gtv said:

Okay, raspunsul vostru l-am interes (oarecum), singurul lucru pe care-l mai cer (asta daca va permiteti sa consumati 1 minut din timpul vostru pretios pentru un copy + paste) ar fi niste linkuri cu resurse (fonturi frumoase, brushes, patterns, etc..).

Same shit.Ai site-uri precum dafont pentru fonturi spre ex.Iar pentru restul lucrurilor scrie pe net download brushes/patterns ș.a.m.d 

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
8 hours ago, Whiskey Gtv said:

Deci nu ai inteles :)):)):)):)):))  =))

• gaby changed the title to Cu ce incep sa invat Photoshop?
  • gaby changed the title to Cum incep sa invat Photoshop?
  • 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.