M10VDN Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Salutare tuturor. Ma numesc Dragos, am 25 de ani si sunt din Cluj. Am aflat de acest forum, cand cautam sa-mi rezolv o problema pe platforma IPB, si, aparent, am gasit aici raspunsul, iar de atunci, de fiecare data cand apare ceva mai ambiguu, vin aici sa vad daca exista rezolvare. Sunt o persoana dinamica, calma, caruia ii place sa invete mereu lucruri noi, si care are mereu zambetul pe buze. Va salut si va respect. Cu stima, Dragos V Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS. Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Bine ai venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Salut si bine ai venit printre noi! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Căpșunelu Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Salut, bun venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts