Jump to content

Problema black si blue screen laptop


Recommended Posts

Salut, am o problema cu laptopul.
Folosesc laptopul zilnic și seara l-am închis ca de obicei și dimineața când l-am deschis nu puteam să folosesc, nimic, era pur și simplu blocat așa că am dat un restart. Când l-am deschis, a mers totul normal insa când a terminat animația de la Windows 7, pentru o secunda a apărut un blue-screen care mai apoi a dispărut. Am incercat sa intru in toate modurile de acelea de la F8, safe mode si asa Mai departe insa același rezultat îl am. Am incercat un start-up repair doar că atunci când îl pornesc, ajunge Intr-un black-screen doar cu mouse-ul pe care îl și pot folosi doar că nu continua mai departe, am incercat sa apăs ctrl+alt+delete dar fara niciun rezultat. Am incercat sa reinstalez Windows-ul de pe un stick care pe alte laptopuri merge perfect însă pe acesta face exact ca anterior, mi-l boot-eaza, îmi scrie "Windows setup" incarcandu-se bara aia alba, însă după ce trece de ea se ajunge iarăși la ecranul negru cu cursor unde nu se întâmplă nimic și nu pot face nimic.
Mai există vreun mod prin care se poate repara?
Mulțumesc mult!

Link to comment
Share on other sites

Incearca sa schimbi pasta termoconductoare si curata umpic coolerul de la leptop trebuie sa aive praf daca nu e asta blue screen poate fi si de la sistemul de operare pe care il folosesti sa nu fie compatibil cu laptopul tau. ex: windows 10 pe 512rami nici o sansa sper sa ma intelegi.

Next incearca un bios update sau fa lantnta din bios pe 64. daca mai e cv astept intrebari.

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

 

Link to comment
Share on other sites

Am patit si eu aceeasi problema, trebuie sa reinstalezi windowsul de pe CD si sa il selectezi din bios sa il booteze, daca nu incearca sa schimbi pasta termoconductoare cum a spus si al3x sau probabil s-a dus hardul, vezi tu, bafta.

Edited by Sn0wM
Link to comment
Share on other sites

Hardul este de vina. Am un futjitsu simens al parintilor care din cauza hardului face la fel. Ingheata si atat. Nu ii mai poti face nimic decat sa il fortezi sa se inchida. Chiar daca hardu este 100% health in hdd sentinel, el nu mai face fata cand ii dai de lucru mai mult. Exemplu cand instalezi windowsul. Incerca cu alt hard, si cu unul extern sau un stick usb live si daca nu se mai blocheaza de la HDD e problema.

O seara faina.

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Problema black si blue screen laptop

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.