Jump to content

Recommended Posts

Posted

DevilArena.Ro Comunity

• - Comunitatea devilarena a fost creata cu scopul de a fi o comunitatea de gaming pe placul tuturor.
  • - Comunitatea a fost creata de Al3x pe data de 6 Martie 2018.

• Suntem in cautare de:

1. -Staff activ + servere de orice tip
  2. -Admini pe server profesionale de gaming creata de echipa noastra
  3. -De asemenea oferim si gazduire jocuri si gazduire web chear si sponsorizari cu jocuri
  4. -Suntem o echipa de membri tineri care au pus la rand acest proiect asa ca nu ezita sa ne contactezi pe forumul nostru.

# Forum: http://www.DevilArena.Ro/forum
# Site: http://www.DevilArena.Ro Inca in constructii    
# Gazduire: http://www.DevilArena.Ro/forum Sectiune Gazduire WebHost free

-Fiecare membru care are servere de jocuri si este dispus sa vina cu el in comunitate va fi rasplatit.
-Oferim boost cs / samp saptaminal de 2 - 3 ori
-Pentru a beneficia acest serviciu toti admini de pe serverul tau trebuie sa aive cont pe forum.

-Serverul tau trebuie sa aive dns-ul nostru + o saptamina pe forum pentru a beneficia de aceasta oferta 

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted (edited)

Cred ca trebuie sa faci un mic edit la text ? Comunitatea devil arena sau prodevilz ? 

Urat e capul ala de diavol :Horror:

Edited by Ingrid
  • Like 1
Posted
8 minutes ago, Ingrid said:

Cred ca trebuie sa faci un mic edit la text ? Comunitatea devil arena sau prodevilz ? 

Urat e capul ala de diavol :Horror:

am vrut sa fac prodevilz inainte dar am cerut caeva idei aici si asta era scrisa deja ms oricum

• Like 1

Posted

Salutare!
Pentru inceput sincer mie personal mi se pare putin narcisist sa iti pui intrebarea pentru inregistrare "Cine este fondatorul comunitati?", + ca trebuia scris "comunitatii".
Trecand peste asta meniul de sus din stanga arata binisor, nu e rau, insa e pacat ca la un asemenea meniu nu aveti si butoanele create account si sign in. Practic au fost lasate in paragina aruncate in partea dreapta prea simplu.
Tema de baza pare a fi vechea tema Play-Arena de pe IPB 3.
Am observat ca ai o mica problema cu textele, in special cand trebuie sa folosesti "ii". Nu sunt cine stie ce diplomat dar totusi, macar putin atentie.
Din PM-ul primit: "Data inregistrari tale este 16 Mar 2018."
Cred ca puteai face un mesaj mult mai frumos pentru intampinare si mai placut vizual.
Preluat din topicul concurs:
"Membrul care se inscrie in concurs sa aduca minim de 30 de membri pe forimul nostru"
Ar trebuii sa fi mult mai atent atunci cand scrii mesaje si topicuri de genul, care au o importanta destul de mare in cadrul comunitatii tale.
Ai o mica problema la butoane, textul se vede pe jumate, iar background-ul cam iese din peisaj (l-am incercuit ca nu stiu cum sa ii zic):
zbjgadt.png

Sidebar-ul este modest, nu arata rau.
Nu imi plac f_icon-urile, parca strica tema. Nu sunt in ton. De ce nu folositi font awesome?
Mesajul care este deasupra chat-ului arata dubios cu acel font. Nu reda prea mult seriozitate.
La categoria Steam apare ceva foarte dubios:
DehbAZJ.png

Sectiunile par a fi ok.
Ca si topic view nimic nou, cum am zis, tema Play-Arena de pe IPB 3.
La Quick Repy culoarea textului nu se vede chiar asa clar, si da foarte urat acel negru:
f8MRmL4.png

Partea de jos a forumului arata cam dubios, tinand cont ca folositi iconite la legenda, care sunt foarte lipite de text.
Logo-ul comunitatii este foarte urat din punct de vedere vizual.
Sa numai zicem cat de pixelat este textul.
Cred ca puteti face si un avatar default pentru forum cat si un favicon :) Cred ca ar da mai bine.

Cam acesta a fost review-ul meu. Mult succes in continuare!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Apucaţi-vă de sv, faceţi sv bune, calitative, unice, că playrei de pe sv vă vor popula comunitatea, nu ăștea de pe PCT , Bazațivă pe servere, nu 

Sisteme de operare ,Platforme WebSite etc

Astea trebuie să faceți în ultimul rând.

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted

Multumesc tuturor pentru parerile sincere o sa iau in considerare sfaturile voastre astept si alte pareri.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.