Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. După cum spune şi titlul ofer domeniul DARKZ.RO (înregistrat la GazduireJocuri.Ro, valabil până pe data de 2018-10-13) unei persoane serioase care vrea să înceapă un proiect.

Am şi eu nişte doleanţe:
- să vă găsiţi o găzduire web (nu mă interesează de unde);
- să nu schimbaţi găzduirea web din 2 în 2 zile (pentru fiecare schimbare nameservere trebuie să dau ticket);
- să aveţi de gând să faceţi ceva serios, nu să păstraţi domeniul cu o platformă aruncată pe el (să NU fie inactiv).

P.S: Nu dau acces la domeniu.

Cine e interesat mă găseşte pe skype (wynnner_cs), steam (compleex5) sau PM.

!! Nu vreau persoane neserioase, leneşe care vor domeniu doar să aibe şi ei ˝comunitate˝, aşa că, cine nu are ceva serios în gând să ocolească acest subiect. O zii bună.

Edited by Kristi Kristiann Daniczi

Posted

Să mă scuzi dar crezi că cineva serios se va apucă de o comunitate cu domeniul la care nu are acces la el ?, eu nu prea aş crede că există aşa persoane.

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
35 minutes ago, Gregory said:

Să mă scuzi dar crezi că cineva serios se va apucă de o comunitate cu domeniul la care nu are acces la el ?, eu nu prea aş crede că există aşa persoane.

Cu timpul, dacă văd că totuşi încearcă să facă ceva serios o să vorbesc cu Răzvan să facă un sub-utilizator cu acces la acel domeniu sau dacă nu merge cu sub-utilizator o să îi dau acces la contul principal. Dar asta se va întâmpla doar dacă o să văd interes.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Cu timpul, dacă văd că totuşi încearcă să facă ceva serios o să vorbesc cu Răzvan să facă un sub-utilizator cu acces la acel domeniu sau dacă nu merge cu sub-utilizator o să îi dau acces la contul principal. Dar asta se va întâmpla doar dacă o să văd interes.

Tipul ti-a spus ca orcine ar vrea sa faca ceva serios, isi cumpara un domeniu, sa stie ca e al lui, 100%, iar tu spui ca ii faci subutilizator :D Sigur il va ajuta 

• Downvote 1
Posted
22 minutes ago, qikz said:

Salut, uită te  in privat 

Salut, ti-am raspuns.

@Exaizo eu vad ca omul mi-a spus ca numeni nu se apuca de o comunitate daca nu are acces la domeniu iar eu i-am spus ca se poate face sa ofer si acces la domeniu.

Posted
16 hours ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Salut, ti-am raspuns.

@Exaizo eu vad ca omul mi-a spus ca numeni nu se apuca de o comunitate daca nu are acces la domeniu iar eu i-am spus ca se poate face sa ofer si acces la domeniu.

Ai dreptate, scuzele mele :D

Still, e valabil ce am spus. 

• Downvote 1
Posted
16 hours ago, Needless said:

Daca il vinzi da-mi pm, si cu un pret

17 hours ago, f l o r i n said:

Daca-l vinzi ma poti cauta prin PM.

Salut, dacă nu găsesc o persoană serioasă care doreşte să facă ceva cu domeniul iau în calcul posibilitatea de a-l vinde. Dacă este să-l vând o să fac un topic de vânzare.

Posted

Rog să închidă cineva din staff acest topic deoarece am văzut că nu e nimeni interesat să-l  ia în administrare.

Domeniul este de vâznare, cine îl doreşte să-mi dea un PM.

Posted
3 hours ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Rog să închidă cineva din staff acest topic deoarece am văzut că nu e nimeni interesat să-l  ia în administrare.

Domeniul este de vâznare, cine îl doreşte să-mi dea un PM.

Topic inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.