Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
background-color: rgba(0,0,0,0.3);
  • Mi se pare ca pui tdg art, tdg etc. peste tot.
  • Butonul de "home" ar trebuii  sa fie primul
  • Cand dai click prima oara pe una din imagini dureaza ceva sa apara, pune macar un loading animation
  • Cand ai dezactivat f12 si click dreapta-ul vezi ca ai dezactivat si f5-ul (parerea mea e ca le-ai pus degeaba, ca daca vrea cineva sa iti copieze din site  iti ia imediat)

E destul de simplu facut. astept sa faci si site-ul de design (poate il faci ceva mai complex :O )

Success :*

Edited by Skip The Dragon
Posted
13 hours ago, Skip The Dragon said:

background-color: rgba(0,0,0,0.3);
  • Mi se pare ca pui tdg art, tdg etc. peste tot.
  • Butonul de "home" ar trebuii  sa fie primul
  • Cand dai click prima oara pe una din imagini dureaza ceva sa apara, pune macar un loading animation
  • Cand ai dezactivat f12 si click dreapta-ul vezi ca ai dezactivat si f5-ul (parerea mea e ca le-ai pus degeaba, ca daca vrea cineva sa iti copieze din site  iti ia imediat)

E destul de simplu facut. astept sa faci si site-ul de design (poate il faci ceva mai complex :O )

Success :*

Multumesc de sfaturi :D cat despre treaba cu copiatul , cineva care stie sa copieze stie sa.si faca si propiul site si nu prea ai de ce sa.l furi :D am pus scriptul pentru copii de 12 ani care dau ctrl+s si dupa vine aici si il posteaza la vanzare precum ca l.ar fi facut ei 

Posted

https://html5up.net/identity

Nu inteleg de ce ai dezactivat ie, daca cineva vrea sa vada sursa de la site poate adauga "view-source:" inainte de url... Deci cam degeaba acea "protectie".

- La contact, mai bine ai face un formular decat sa folosesti "mailto"

- Culoarea de background nu prea ma incanta, se vede ciudat

Au fost doar pareri personale, bafta

Posted

Template este luat de pe net si nu ai modificat mai nimic. Nu am ce sa-ti propun, decat sa faci unul tu singur si sa nu iei de pe net.

Site Web Design : http://www.tdgart.ro/design (26 martie 2018 - momentan in lucru )

Aha, au trecut 5-6 zile... Vad cum te ocupi =)) 

Succes cu site-ul...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.