Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

Comunitatea a fost infiintata pe data de 20.03.2018, ora 00:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming. Cu ce ne diferentiem fata de restul? Raspusul e simplu. Maturitatea echipei, profesionalismul si dedicarea echipei, durata de viata a comunitatii si evolutia sa. Asta inseamna sa dezvolti o comunitate, fata de restul cele care se inchid in cateva luni de la deschidere.

Site: https://realgaming.ro/forum/

Posted
On 28.03.2018 at 1:02 PM, Cryptonn said:

Salut

Comunitatea a fost infiintata pe data de 20.03.2018, ora 00:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming. Cu ce ne diferentiem fata de restul? Raspusul e simplu. Maturitatea echipei, profesionalismul si dedicarea echipei, durata de viata a comunitatii si evolutia sa. Asta inseamna sa dezvolti o comunitate, fata de restul cele care se inchid in cateva luni de la deschidere.

Site: https://realgaming.ro/forum/

1.Nu ai citit, regulament, prin urmare un moderator va inchide acest topic.

2.Pune titlul ( reclama realgaming ) - pentru ca legat de pareri, nu exista nimeni pe aici care sa iti lase o parere despre tema carbon.Adica cu totii stim tema carbon, si stim si faptul ca skinul este realizat de echipa ips.So, copyright-ul nu iti apartine.

3.Trebuia sa lasi detalii amanuntite, spre ex unde este gazduit, cine sunt fondatorii, ce servere aveti s.a.m.d.Maturitatea nu convinge pe nimeni intr-o reclama de genu.Sunt comunitati cu sute si mii de membri care au aderat acolo, in ciuda faptului ca fondatorii sunt de maxim 14 ani.

4.Spui  si citez "Ce ne diferentiaza  fata de restul comunitatilor ?" si dupa spui durata de viata a comunitatii.Care este deschisa de 1 saptamana si nici macar asta nu stim, pentru ca nu exista date precise care sa ateste.Mai putin conteaza asta dar am vrut sa subliniez.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
32 minutes ago, gromp said:

1.Nu ai citit, regulament, prin urmare un moderator va inchide acest topic.

2.Pune titlul ( reclama realgaming ) - pentru ca legat de pareri, nu exista nimeni pe aici care sa iti lase o parere despre tema carbon.Adica cu totii stim tema carbon, si stim si faptul ca skinul este realizat de echipa ips.So, copyright-ul nu iti apartine.

3.Trebuia sa lasi detalii amanuntite, spre ex unde este gazduit, cine sunt fondatorii, ce servere aveti s.a.m.d.Maturitatea nu convinge pe nimeni intr-o reclama de genu.Sunt comunitati cu sute si mii de membri care au aderat acolo, in ciuda faptului ca fondatorii sunt de maxim 14 ani.

4.Spui  si citez "Ce ne diferentiaza  fata de restul comunitatilor ?" si dupa spui durata de viata a comunitatii.Care este deschisa de 1 saptamana si nici macar asta nu stim, pentru ca nu exista date precise care sa ateste.Mai putin conteaza asta dar am vrut sa subliniez.

Intradevar nu am citit regulamentul.Interfasa comunitati eu am editat-o.

Posted

"Maturitatea echipei, profesionalismul si dedicarea echipei, durata de viata a comunitatii si evolutia sa. Asta inseamna sa dezvolti o comunitate, fata de restul cele care se inchid in cateva luni de la deschidere."

Prin asta v-ati demonstrat "maturitatea" !

"Skin realizat de catre CrypToN"

@ Forumul este ca toate celelalte, nu difera cu nimic !

• Downvote 2
  • DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.