Jump to content

Propunere modificare sistem downvote


Recommended Posts

Nu stiu daca am voie sa ma bag dar imi voi da cu parerea.

 

Sunt total in contra de aceasta sugestie deoarece nu toti membrii au o anumita cantitate de reputatie, iar ei au tot dreptul de a da downvote daca nu ai ajutat calumea sau au primit o teapa de la tine.

Si eu primesc downvote si nu ma plang atat, sincer nici nu-mi pasa cate puncte la reputatie am... Nu stium cum gandesc altii dar eu as zice ca nu ar trebui schimbat acest lucru.

Link to comment
Share on other sites

Până la urmă există și părți avantajoase la această problema

- Ne putem da seama de comportamentul unei persoane și de felul ei de-a fi ( important dacă vrem să interacționăm cu acea persoană <ajutor, vânzări, cumpărări, etc...>).

Sincer să fiu nici pe mine nu mă interesează punctele de reputație, apă de ploaie... dacă nu aș avea o oarecare recunostina pentru persoana care și-a sacrificat timpul pentru a mă "lumina", nici nu le-aș folosi.

Dar ideea principala după cum a spus și Courage, acea "armă" în mare parte se folosește subiectiv. Într-adevăr, nu avem toți acea mentalitate sau ambiție pentru "setea" de cunoaștere dar un membru oarecare care este la început și nu înțelege decât ce i se da în palmă, nu prea știu cât de obiectiv poate fi. De asta am specificat și partea de reputație ridicată. Dacă o ai înseamnă că ai știut să anticipezi la ce se referă acea persoană chiar și când informațiile nu sunt destul de clare(știu, este un exemplu prost care nu se aplică în toate cazurile dar pentru a-ți formă o idee e de-ajuns).

 

Skype: marianbl7

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Propunere modificare sistem downvote

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.