Jump to content

Question

Posted

Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva.

Oare ce are și ce ar trebui să fac?

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
58 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva.

Oare ce are și ce ar trebui să fac?

Mai multe detalii, lasa un screen cu erroarea..

• 0
Posted
3 minutes ago, HTML/CSS said:

Mai multe detalii, lasa un screen cu erroarea..

Nu am ce screen să dau...

Pur și simplu intră o persoană pe forum și o bagă automat pe un cont fără să aibe legătură cu acel cont. Mi s-a zis deja de 2 ori că te bagă pe alte conturi care nu sunt ale tale..

• 0
Posted
5 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Nu am ce screen să dau...

Pur și simplu intră o persoană pe forum și o bagă automat pe un cont fără să aibe legătură cu acel cont. Mi s-a zis deja de 2 ori că te bagă pe alte conturi care nu sunt ale tale..

trimite link forum

• 0
Posted

Nu am mai vazut asa ceva, este interesant...

Ce versiune ips folosesti? IPS 4.2.x  - Ce numar este X.

Recomand sa dai reinstall la tot... Nu cred ca vei gasi o rezolvare rapida pentru asa ceva si daca dureaza mult poate comunitatea se duce...

• 0
Posted
4 hours ago, EquiNoX! said:

Nu am mai vazut asa ceva, este interesant...

Ce versiune ips folosesti? IPS 4.2.x  - Ce numar este X.

Recomand sa dai reinstall la tot... Nu cred ca vei gasi o rezolvare rapida pentru asa ceva si daca dureaza mult poate comunitatea se duce...

Folosesc versiunea 4.2.7 [nulled] de pe unsite funnyday, ceva gen.

• 0
Posted
14 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Folosesc versiunea 4.2.7 [nulled] de pe unsite funnyday, ceva gen.

Ai modificat / adaugat ceva in baza de date recent? Ai schimbat setari de la plataforma?

Daca decizi sa dai reinstall, ia-l de pe webflake versiunea 4.2.8.

• 0
Posted
1 hour ago, EquiNoX! said:

Ai modificat / adaugat ceva in baza de date recent? Ai schimbat setari de la plataforma?

Daca decizi sa dai reinstall, ia-l de pe webflake versiunea 4.2.8.

N-am mai umblat la baza de cand am facut upgrade al 3.4.x, asta a fost acum 2 luni.

Asa o sa fac, daca reinstalez iau de pe webflake, mersi :D.

• 0
Posted
4 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

N-am mai umblat la baza de cand am facut upgrade al 3.4.x, asta a fost acum 2 luni.

Asa o sa fac, daca reinstalez iau de pe webflake, mersi :D.

Bun, eu alt ajutor nu-ti pot oferi deoarece nu am patit niciodata asa ceva, adica nu am experienta cu asa ceva si nu am rezolvat vre-o data problema de genul asta... 

Daca era cu licenta, IPS imediat iti ofera support si te ajutau... Asta este un avantaj foarte mare la licenta :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.