WyNNNer. # Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva. Oare ce are și ce ar trebui să fac?
0 +COOLPIX Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 58 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said: Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva. Oare ce are și ce ar trebui să fac? Mai multe detalii, lasa un screen cu erroarea..
0 WyNNNer. # Posted April 3, 2018 Author Report Posted April 3, 2018 3 minutes ago, HTML/CSS said: Mai multe detalii, lasa un screen cu erroarea.. Nu am ce screen să dau... Pur și simplu intră o persoană pe forum și o bagă automat pe un cont fără să aibe legătură cu acel cont. Mi s-a zis deja de 2 ori că te bagă pe alte conturi care nu sunt ale tale..
0 +COOLPIX Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 5 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said: Nu am ce screen să dau... Pur și simplu intră o persoană pe forum și o bagă automat pe un cont fără să aibe legătură cu acel cont. Mi s-a zis deja de 2 ori că te bagă pe alte conturi care nu sunt ale tale.. trimite link forum
0 WyNNNer. # Posted April 3, 2018 Author Report Posted April 3, 2018 6 minutes ago, HTML/CSS said: trimite link forum Ti-am dat PM.
0 +COOLPIX Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Nu pot accesa forumul, pagina tot se incarca si incarca
0 WyNNNer. # Posted April 3, 2018 Author Report Posted April 3, 2018 5 minutes ago, HTML/CSS said: Nu pot accesa forumul, pagina tot se incarca si incarca Mie îmi merge perfect
0 +COOLPIX Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 6 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said: Mie îmi merge perfect
0 EquiNoX! Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Nu am mai vazut asa ceva, este interesant... Ce versiune ips folosesti? IPS 4.2.x - Ce numar este X. Recomand sa dai reinstall la tot... Nu cred ca vei gasi o rezolvare rapida pentru asa ceva si daca dureaza mult poate comunitatea se duce...
0 WyNNNer. # Posted April 3, 2018 Author Report Posted April 3, 2018 4 hours ago, EquiNoX! said: Nu am mai vazut asa ceva, este interesant... Ce versiune ips folosesti? IPS 4.2.x - Ce numar este X. Recomand sa dai reinstall la tot... Nu cred ca vei gasi o rezolvare rapida pentru asa ceva si daca dureaza mult poate comunitatea se duce... Folosesc versiunea 4.2.7 [nulled] de pe unsite funnyday, ceva gen.
0 EquiNoX! Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 14 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said: Folosesc versiunea 4.2.7 [nulled] de pe unsite funnyday, ceva gen. Ai modificat / adaugat ceva in baza de date recent? Ai schimbat setari de la plataforma? Daca decizi sa dai reinstall, ia-l de pe webflake versiunea 4.2.8.
0 WyNNNer. # Posted April 3, 2018 Author Report Posted April 3, 2018 1 hour ago, EquiNoX! said: Ai modificat / adaugat ceva in baza de date recent? Ai schimbat setari de la plataforma? Daca decizi sa dai reinstall, ia-l de pe webflake versiunea 4.2.8. N-am mai umblat la baza de cand am facut upgrade al 3.4.x, asta a fost acum 2 luni. Asa o sa fac, daca reinstalez iau de pe webflake, mersi :D.
0 EquiNoX! Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 4 minutes ago, Kristi Kristiann Daniczi said: N-am mai umblat la baza de cand am facut upgrade al 3.4.x, asta a fost acum 2 luni. Asa o sa fac, daca reinstalez iau de pe webflake, mersi :D. Bun, eu alt ajutor nu-ti pot oferi deoarece nu am patit niciodata asa ceva, adica nu am experienta cu asa ceva si nu am rezolvat vre-o data problema de genul asta... Daca era cu licenta, IPS imediat iti ofera support si te ajutau... Asta este un avantaj foarte mare la licenta
Question
WyNNNer. #
Salutare. Am o problemă la un forum IPB 4.2.7. Când o anumită persoană intră pe forum o dă pe contul altei persoane fără să se logheze sau ceva.
Oare ce are și ce ar trebui să fac?
12 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now