Acer Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 Deci uitati ce-mi zice mai nou ... nu ma trimiteti catre link-uri caci va arata eu deja ca nu am acele setari in Security and Privacy... https://imgur.com/a/tVEFh Ce ar trebuii sa fac? Vreau ori sa-l scot ori sa-l fac sa mearga... mi-e indiferent.
Sebastian C. Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 Nu ține de securitate, ține de protecția spam care o are implementată platformă, uită-te în spam service și acolo ai opțiunea de a dezactiva sa a face update, eu i-am făcut update și totul merge corect.
Acer Posted April 4, 2018 Author Report Posted April 4, 2018 (edited) unde este mai exact „spam service”? edit: ia uite, aici? Ce sa fac? Edited April 4, 2018 by Acer
Ruby Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 (edited) Cauta in search in acp reCAPTCHA si il pui pe none Edited April 4, 2018 by Ruby
Acer Posted April 5, 2018 Author Report Posted April 5, 2018 (edited) mda... Edited April 5, 2018 by Acer EDIT: Am gasit, am dat search in acp cu "captcha" am dat pe primul apoi la captcha type am pus none! mersi pct.
+Xep Posted April 6, 2018 Report Posted April 6, 2018 Poti incerca si http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/578-recaptcha-2-new-google-captcha/ Skype: marianbl7
+dOc MFX Posted April 6, 2018 Report Posted April 6, 2018 Just now, Acer said: mda... Lasa un cont cu acp in pm, te ajut eu sa il scoti. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
noreferal Posted April 27, 2018 Report Posted April 27, 2018 (edited) Salut . Rog frumos cine ma poate ajuta ? De un timp nu mai pot activa reCaptcha v2 .Imi apare numai ecranul cu Semnale stradale si orice as face nu-mi valideaza captcha . Un timp mai reuseam schimband browserul dar incet incet s-a blocat pe fiecare . Mai reusesc numai dand skip si next pe 10....15 pagini pana apare Verify si o ia de la inceput. Am incercat si cu Ubuntu Live dar desi asta nu stie nimic despre mine tot nu merge . Este vre-o rezolvare ? Edited April 27, 2018 by noreferal
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now