Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vand conturi NETFLIX  HD / UHD  

Conturile se vand pe o perioada de 1 An de zile.
HD = (vizionare pe 2 ecrane simultan, format HD dacă este disponibil)

UHD (vizionare pe 4 ecrane simultan, include HD și Ultra HD dacă sunt disponibile)
Pret: 10 
€ 
HD
Pret: 15 € UHD

Cateva cuvinte despre conturi.
Un cont sa functioneze bine "NU" trebuie sa schimbati : numele profil  ,emailul sau parola . 
Posibil contul dupa doua , trei luni sa nu mai functioneze din anumite motive...eu va voi schimba contul cu unul exact la fel HD sau UHD...timp de un an de zile eu va garantez cont NETFLIX.

Daca aveti  intrebari..reply sau PM.

Multumesc

O zi buna.

:PeterParker:

Posted

De ce ai face asta, cand sunt conturi free pe net? De ce sa iti dea tie cineva tie 10-15 euro cand pot sa iau cu 1-2 euro sau daca ma straduiesc le gasesc si free?

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Cat timp crezi ca rezista conturile free care le gasesti pe net? sau cele de 1 euro? Sunt sute de conturi free pe net dar in maxim 2 ore nu o sa mai functioneze. Sau cele care le cumperi cu 1 euro...daca iti moare intr-o saptamana e gata ..mai bagi 1 euro daca vrei sa mai ai NETFLIX.

Conturile pe care le am eu se vand doar la o singura persoana . 

O persoana / un cont. Sanse mult mai mari ca contul sa reziste mult si bine.

Am persoane ( pe alt forum )la  care am vandut din Aprilie..si in ziua de azi ..functioneaza fara probleme.

Fiecare e liber sa aleaga ce si de unde vrea sa cumpere. Eu doar am prezentat oferta mea .

Multumesc.

O zi buna .

Posted

Ca tine o zi, ca tine 2 zile, tot pot sa le schimb foarte usor, ma rog cine e imbecil sa dea 10-15 euro pe conturi crack-uite inseamna ca acum si-a bagat internet.

Posted

Laude? Nu incerc sa fac pe desteptul, incerc sa spun ca vinzi ceva ce este free pe net sau costa maxim 1-2 euro in alta parte.Si acolo ma refer la conturi / client.Nu care sunt puse pe net.

Ma rog spor la vanzare daca tu crezi ca iti gasesti un public de copii sa cumpere asa ceva.

Posted

Din păcate @dOc MFX cam are dreptate :)) din moment ce tu-mi zici să nu schimb numele și nici parola nici adresa înseamnă cu tu dai acel cont la mai mulți + nu-ți aparține =)) de pe ce site le iei ? =)) sau ce program folosești ? =)) mai merge să scoți conturi prin intermediul SentryMBA ? =)) 

Posted
23 hours ago, dOc MFX said:

Laude? Nu incerc sa fac pe desteptul, incerc sa spun ca vinzi ceva ce este free pe net sau costa maxim 1-2 euro in alta parte.Si acolo ma refer la conturi / client.Nu care sunt puse pe net.

Ma rog spor la vanzare daca tu crezi ca iti gasesti un public de copii sa cumpere asa ceva.

Eu te-am inteles perfect ..si ti-am si raspuns..dar se pare ca tu nu vrei sa intelegi sau nu vrei.

Sunt si FREE sunt si la 1 euro/ 2 euro...dar nu iti garanteaza nimeni nimic pe acele conturi...cele FREE nu o sa iti merga nici macar o jumatate de ora..iar cele de 1euro /2 euro...daca iti merg o saptamna sa zici Multumesc.

Ca tu poti sa iti faci rost in fiecare secunda de un cont NETFLIX e alta treaba..dar nu toata lumea poate.

Multi cumpara direct...multi nu cumpara ca e prea scump direct.

Eu cer 10 euro An...care vine undeva la 0,85 eurocenti pe luna...cu garantia  ca: Cand contul nu va mai functiona eu iti voi da altul exact la fel.

Si crede-ma sunt multi care cumpara...decat sa cumpere cu 10 euro pe luna ..mai bine cumpara cu 10 euro pe an...si nu sunt copii cum crezi tu....sunt chiar oameni cu famile si seriosi.

Multumesc.

O zi buna.

23 hours ago, Sebastian C. said:

Din păcate @dOc MFX cam are dreptate :)) din moment ce tu-mi zici să nu schimb numele și nici parola nici adresa înseamnă cu tu dai acel cont la mai mulți + nu-ți aparține =)) de pe ce site le iei ? =)) sau ce program folosești ? =)) mai merge să scoți conturi prin intermediul SentryMBA ? =)) 

Daca tu cumperi un cont HD crezi ca ne putem uita 4 persoane simultan la NETFLIX ? La cate persoane crezi l-as putea vine?

Daca persoana care il cumpara il mai imprumuta la ..sora mama..tata ..frate..iubita..etc etc ..tu chiar crezi ca eu il mai pot vine la cineva acel cont?

De ce crezi ca am scris:

HD = (vizionare pe 2 ecrane simultan, format HD dacă este disponibil)
UHD (vizionare pe 4 ecrane simultan, include HD și Ultra HD dacă sunt

Cred ca mai merge SentryMBA....nu il folosesc.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

vreau si eu un cont pls!

intrebare: unde esti de gasit pentru eventualiutatea dezactivarii contului? ca am vazut ca cineva a fost banat pe un alt forum.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.