GoFUS Posted August 13, 2018 Report Posted August 13, 2018 Salut, ma cheama Relu, locuiesc in Bucuresti, am 17 ani, iar calculatorul este un hobby dezvoltat de la varsta de 6 ani cand am reusit sa instalez primul windows xp pe un sistem folosit in casa. Sunt aici pentru ca doresc sa ofer ajutor, la randul meu sa fiu ajutat daca este cazul, si din cate am vazut este singura comunitate de genul din romania ce inca activeaza si reuseste sa se tina pe picioare. 1 [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
gaby Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Salut si bine ai venit printre noi! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
GoFUS Posted August 18, 2018 Author Report Posted August 18, 2018 Va multumesc pentru aceasta primire. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
Recommended Posts