DarkElite Posted August 15, 2018 Report Posted August 15, 2018 Salutare , Ce tip de platforma se utilizeaza pentru un website de filme ? 1
DarkElite Posted August 16, 2018 Author Report Posted August 16, 2018 9 hours ago, Sn!k3rs said: am vazut ca se foloseste wordpress Am mai auzit chestia asta , dar intrebarea mea este : cum se adauga filmele ? Pentru ca platforma wordpress fara nici un modul e pentru blog-ing , daca se aduaga woocomerce ca modul la wordpress poti utiliza platforma ca website de vanzari ... cea ce nu stiu , este cam ce modul sau daca e alta platforma este nevoie ..
+Sn!k3rs Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Pai faci un blog simplu si am vazut ca se baga un iframe la un film de exemplu. 2
DarkElite Posted August 16, 2018 Author Report Posted August 16, 2018 Nup , nu e asa , am mai incercat chestia asta dar nu , e ceva plugin ... totusi mersi pentru incercare
+Gregory Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 DataLife Engine (DLE) 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
DarkElite Posted August 16, 2018 Author Report Posted August 16, 2018 (edited) 25 minutes ago, Gregory said: DataLife Engine (DLE) Multumesc, am sa-l incerc. Edit : Am incercat platforma dar sincer nu prea imi pare a fi de filme ... mai mult pentru website-uri de blog-ing sau de vanzari sa zic asa .. Edited August 16, 2018 by DarkElite
gaby Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Majoritatea celor care au site-uri de filme au un WordPress sau un alt CMS si embed-uiesc filmele de pe alte site-uri. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Gregory Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 7 hours ago, DarkElite said: Multumesc, am sa-l incerc. Edit : Am incercat platforma dar sincer nu prea imi pare a fi de filme ... mai mult pentru website-uri de blog-ing sau de vanzari sa zic asa .. Daca doreşti îţi demostrez că cu această platforma poţi să faci site de filme.. 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
DarkElite Posted August 17, 2018 Author Report Posted August 17, 2018 15 hours ago, gaby said: Majoritatea celor care au site-uri de filme au un WordPress sau un alt CMS si embed-uiesc filmele de pe alte site-uri. Am observat si eu ca majoritatea website-uriilor de firme sunt facute in WordPress , dar cea ce nu inteleg cum fac ei sa posteze filmele si sa aiba design-ul respectiv , nu ma refer aici la tema de pe website ci cum pun filmele in pagina mai exact cand esti pe pagina principala si iti apar gen 15-20 filme ... chestia asta nu o inteleg ... folosesc ceva modul sau e simplu design ? 10 hours ago, Gregory said: Daca doreşti îţi demostrez că cu această platforma poţi să faci site de filme.. Asi fi recunoscator daca m-ai putea ajuta .
gaby Posted August 20, 2018 Report Posted August 20, 2018 Este vorba doar de afisarea posturilor sub forma de "tiles" si nu de lista. De cele mai multe ori tema este responsabila de aceasta afisare, dar cred ca se poate face si din tema standard. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
qSeek Posted August 22, 2018 Report Posted August 22, 2018 Se foloseste wordpress... sunt anumite teme pentru filme.. ca sa afisezi un film folosesti iframe/embed. Unele teme au optiuni prestabilite pentru imdb,etc. WWW.KROUND.RO
GoFUS Posted August 22, 2018 Report Posted August 22, 2018 On 8/15/2018 at 2:55 PM, DarkElite said: Salutare , Ce tip de platforma se utilizeaza pentru un website de filme ? Poti folosii wordpress, incarci aceasta tema https://gofus.tk/board/index.php?/topic/29-dooplay-v21396/&_fromLogout=1&_fromLogin=1 iti vor aparea pluginurile automat pentru platforma. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
DarkElite Posted August 31, 2018 Author Report Posted August 31, 2018 On 8/22/2018 at 7:11 PM, GoFUS said: Poti folosii wordpress, incarci aceasta tema https://gofus.tk/board/index.php?/topic/29-dooplay-v21396/&_fromLogout=1&_fromLogin=1 iti vor aparea pluginurile automat pentru platforma. Nu merge link-ul Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. On 8/22/2018 at 1:26 PM, qSeek said: Se foloseste wordpress... sunt anumite teme pentru filme.. ca sa afisezi un film folosesti iframe/embed. Unele teme au optiuni prestabilite pentru imdb,etc. Ai putea sa-mi dai link de la una ?
+Sn!k3rs Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 8 hours ago, DarkElite said: Nu merge link-ul Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Ai putea sa-mi dai link de la una ? Incearca asta https://www.freenulled.top/download.php?file=Tzo4OiJzdGRDbGFzcyI6NDp7czoyOiJpcCI7czoxNDoiMTYyLjE1OC4xOC4xMTkiO3M6ODoiZmlsZU5hbWUiO3M6MzQ6InBsdWdpbnMvODEyODlfZG9vcGxheV8yLjEuMy45Ni56aXAiO3M6OToicmV0dXJuVXJsIjtzOjc3OiJodHRwczovL3d3dy5mcmVlbnVsbGVkLnRvcC9kb29wbGF5LXYyLTEtMy05Ni1tb3ZpZXMtdHYtc2hvd3Mtd29yZHByZXNzLXRoZW1lLyI7czo4OiJzZWN1cml0eSI7czo0MDoiZDJjY2I2MzE3YjM5NzVjYzBjMDhiOGQxOGNiNzhkZjZjMGE5NzY5MSI7fQ==
GoFUS Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 On 8/31/2018 at 4:09 PM, DarkElite said: Nu merge link-ul Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Ai putea sa-mi dai link de la una ? https://gofus.ro/board/index.php?/topic/29-dooplay-v21396/#comment-40 [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now