hax.well Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 Vand index-uri gaming. Aceste index-uri sunt facute de mine , nu sunt luate dupa net si modificate. Pretul unui index incepe de la 5e in sus ! Se realizeaza si pe comanda dar acolo creste pretul. Daca doriti mai multe informatii intrati pe pagina de facebook unde aveti si niste poze si unde se realizeaza comenzile . Pagina fb: http://facebook.com/GamingIndexRo 1
+dOc MFX Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 Am intrat, dar nu gasesc index-urile. Pe langa asta vad ce servicii avansate oferi, ca nici bg-ul din header nu stii sa il pui cum trebuie ( se repeta ) WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
MariusMty Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 1 minute ago, dOc MFX said: Am intrat, dar nu gasesc index-urile. Pe langa asta vad ce servicii avansate oferi, ca nici bg-ul din header nu stii sa il pui cum trebuie ( se repeta ) Daca nu ai citit bine acel index se lanseaza miercuri no hate
+dOc MFX Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 1 minute ago, MariusMty said: Daca nu ai citit bine acel index se lanseaza miercuri no hate Poate sa se lanseze si peste 3 ani, nu pui poze cu index-uri doar asa de pamplezir si zici ca oferi servicii. Anunt: Salut aceasta pagina se ocupa cu creearea paginilor web pentru comunitati de gaming din romania! Oferim servicii avansate contra cost. Persoanele care vor pastra creditele in footer vor primii suport tehnic gratuit. Se pot face si index-uri la comanda. Primul index scos pe piata valoreaza 5 euro. Metoda de plata se face paysafe/paypal Momentan comenzile se fac aici. Alea nu sunt avansate bro, alea sunt niste pagini simple ce nu valoreaza nici macar 1 euro, dar 5, dar 10.Pe langa asta intalnim urmatoarele culori ( mov, mov mai inchis, verde, galben, albastru ).Ma duc sa imi iau si eu niste oua de la magazin sa fac o omleta, si ma gandesc sa mai adaug niste crema de pantofi, cateva bucati de caramida, vreo 2kg de vopsea sa le amestec cu ouale sa vedem ce iese ( asta denota din poze ).Nu sunt rau, nu vin cu hate, dar daca oferi servicii prezinta ceva concludent. 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
MariusMty Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 Lasa omul sa-si faca treaba mie imi plac sincer sa fiu .
+dOc MFX Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 12 hours ago, MariusMty said: Lasa omul sa-si faca treaba mie imi plac sincer sa fiu . Aaa am inteles, ai 2 conturi de pe unul postezi si de pe celalt te lauzi, super.Am intrat pe o alta comunitate si te-am vazut si acolo, chiar foarte fain sa te lauzi singur. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Artanis Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Ce nu face omul pentru ceva bani...? Raspuns: orice, doar munca nu.
MariusMty Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 1 minute ago, Artanis said: Ce nu face omul pentru ceva bani...? Raspuns: orice, doar munca nu. De ce nu e munca ca stau sa creez de la 0? Asa ti se pare ?
Artanis Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Am vazut acelasi background la inca vreo 10 useri pe forum + scheme de culori. Munca de la 0 inseamna sa aduci ceva original, nevazut. Ai asa ceva?
MariusMty Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Just now, Artanis said: Am vazut acelasi background la inca vreo 10 useri pe forum + scheme de culori. Munca de la 0 inseamna sa aduci ceva original, nevazut. Ai asa ceva? Daca intrii pe pagina de fb ai akl update la acel index , si vreau sa vad si eueu macar 2 indexuri identice
Artanis Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Prietene, sunt pe forum din 2010. Am vazut mai multe scandaluri cu teme copiate/nulled aici mai ceva decat ai tu ani de viata :))))))) 1
MariusMty Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 2 minutes ago, Artanis said: Prietene, sunt pe forum din 2010. Am vazut mai multe scandaluri cu teme copiate/nulled aici mai ceva decat ai tu ani de viata :))))))) Foarte bine , dar iti garantez eu ca nu sunt copiate asa ca daca mai ai cv de zis da-mi pm sa nu facem chat aici
Moderators Courage Posted September 4, 2018 Moderators Report Posted September 4, 2018 Tu de pe cate conturi postezi ? 1
+dOc MFX Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 Deja pe forumul secundar unde a postat si-a luat ban pentru recomnadare si multi-account. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
DeNyS. Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 16 hours ago, MariusMty said: De ce nu e munca ca stau sa creez de la 0? Asa ti se pare ? Cont banat. @hax.well dacă mai faci alte conturi, ți le banez si pe alea și pe ăsta.
Recommended Posts