Jump to content

Recommended Posts

Posted

Păi, eu sunt Arsenie Boyka, numele meu real este Ștefan, am 16 ani, sunt din Târgu-Jiu, dar sunt mutat în Belgia (Brussels mai exact) de ceva timp, activez în platforma asta de aprox. 4 ani, sunt o fire glumeață, serioasă când este cazul, ascult Hip-Hop, am făcut muzică Hip-Hop timp de 2 ani, dar m-am lăsat deoarece nu aveam timp din cauza forumurilor and shits și mai jos o să las câteva din "performanțele", ca să le numim așa, ale mele.

IP.Board : Advanced (87%)

IP.Services: Starter (14%)

CSS: Advanced (54%)

HTML: Advanced (54%)

• Haha 1

Posted
5 hours ago, Needless said:

De cand cunostintele in ipb se iau un procente ? unde faci acest calcul ? eu de exemplu am 21 de ani si lucru cu ipb de vreo 7 ani, ce procentaj as avea ? 

asa ziceam si eu prin alt topic.. bine ca nu i-a dat cu virgula totusi

bine ai venit

• Haha 1

USP

Posted
On 11/2/2018 at 1:58 AM, Arsenie Boyka. said:

Păi, eu sunt Arsenie Boyka, numele meu real este Ștefan, am 16 ani, sunt din Târgu-Jiu, dar sunt mutat în Belgia (Brussels mai exact) de ceva timp, activez în platforma asta de aprox. 4 ani, sunt o fire glumeață, serioasă când este cazul, ascult Hip-Hop, am făcut muzică Hip-Hop timp de 2 ani, dar m-am lăsat deoarece nu aveam timp din cauza forumurilor and shits și mai jos o să las câteva din "performanțele", ca să le numim așa, ale mele.

IP.Board : Advanced (87%)

IP.Services: Starter (14%)

CSS: Advanced (54%)

HTML: Advanced (54%)

"activez în platforma asta de aprox. 4 ani" (pe platforma asta, nu in ea)

Pe toate forumurile pe care te-am vazut cu grad, erau IPB 3.4 🤨

Cum au spus si cei de mai sus, de unde naiba procentajele astea? Si nu te supara, dar pe fiecare forum pe care te-am vazut, erau teme luate de pe net si puse creditele tale 🤦‍♂️

App, sa-mi arat si eu skill-urile putin, am cam asa: La Betoniera: Advanced (91%), La Lopata: Experimented (65%), La sapa: Starter (32%) (E multe baladaii).

ON: Bun venit!

• Haha 2
Posted
On 11/5/2018 at 7:27 AM, T. Petrisor said:

"activez în platforma asta de aprox. 4 ani" (pe platforma asta, nu in ea)

Pe toate forumurile pe care te-am vazut cu grad, erau IPB 3.4 🤨

Cum au spus si cei de mai sus, de unde naiba procentajele astea? Si nu te supara, dar pe fiecare forum pe care te-am vazut, erau teme luate de pe net si puse creditele tale 🤦‍♂️

App, sa-mi arat si eu skill-urile putin, am cam asa: La Betoniera: Advanced (91%), La Lopata: Experimented (65%), La sapa: Starter (32%) (E multe baladaii).

ON: Bun venit!

OFF:

Procentele vin după nivelul de cunoștințe.

Dacă m-ai văzut pe forumuri, da erau IPB 3.4 deoarece doar acolo lucrez.

Vreau să știu ce temă am luat de pe net și am pus creditele mele (CĂ A FOST CREATĂ, NU EDITATĂ CUM AR FII DEFLECTION-UL!)

ON:

Bine v-am găsit.

• Haha 1
Posted

La o multime de web designeri in portofoliu/site se regasesc niste procentaje pentru ( HTML / CSS / JS / PHP / etc.. )

sunteti prea ratati daca va luati de el pentru un lucru atat de banal!

Posted
3 hours ago, str said:

La o multime de web designeri in portofoliu/site se regasesc niste procentaje pentru ( HTML / CSS / JS / PHP / etc.. )

e bine ca nu ne arati si tu procentele tale ca s-ar putea sa dea cu minus

• Haha 4
  • Downvote 1

USP

Posted
7 hours ago, Arsenie Boyka. said:

OFF:

Procentele vin după nivelul de cunoștințe.

Dacă m-ai văzut pe forumuri, da erau IPB 3.4 deoarece doar acolo lucrez.

Vreau să știu ce temă am luat de pe net și am pus creditele mele (CĂ A FOST CREATĂ, NU EDITATĂ CUM AR FII DEFLECTION-UL!)

ON:

Bine v-am găsit.

Si cum iti masori tu nivelul de cunostinte prin procentaje?

Bossule, nivelul de cunostinte este dat de experienta si vechime in domeniu.

SI totusi, daca stii sa inlocuiesti un logo si trei culori, asta nu inseamna ca stii html/css !

Posted

Da, decii când tu avei 12 ani, ai apuct să activezi în platforma asta, îmi pare rău de copilăria ta :( ..

NOTA : Nu trebuie să atari cui va ce şti ce nu ştii ce poţi ce nu poţi nu este nevoie de procentele alea, fă bine şi lumea îţi va da singură procentele tale..

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
13 hours ago, str said:

Tembelule, cunostintele nu se masoara in procentaje, se masoara in ani de munca.Ce au webdesignerii in portofolii, sunt puse de umplutura.In portofoliu nu te recomanda skill-ul ca il treci tu, te recomanda lucrarile pe care le faci si feedback-ul din partea clientilor.In legatura cu el, vorbesc personal pentru mine, am fost sarcastic, nu m-am luat de el si daca tu lasi un reply de genu inseamna ca esti un mare bou :TrollTriste:

• Like 1
  • Downvote 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.