Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut Tuturor #PCT

Vreau să vă prezint forumul Meu Nou facut acuma de o saptamana avem Servere de ex Minceraft Doua Servere de cs doua sv de samp si un av de ts dar e in lucru de oare ce e nou forumu - https://lastlimit.ro/forum/
Aşteptam critici / păreri / sugestii pentru forum.

Iar Acuma lucram la o tema
De asemenea căutam staff, pentru mai multe detalii PM sau printr-un singur reply :)

Avem licentă IPB, de asemenea folosim IPB 4.2.8

Edited by Cro

Posted

1.Vezi ca ai pus href catre ruls.ro, deci o sa intre lumea pe ruls.

2.Cum ai zis si tu forumul meu nou, deci nu avem despre ce sa ne dam cu parerea.Nici macar despre servere, ca si alea sunt goale si mai nou toate forumurile au server de minecraft ce se numeste play.comunitate.ro

3.Despre tema nu am ce sa zic, e baietilor de la puffysticks, vreau sa vad ceva original daca tot cereti pareri.

4.Iti voi extrage 2 reguli pe care le-ai omis din regulament:

• Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse.
  • ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită.

5.Esti sigur ca esti pe 4.2.8? Ca mie imi pare a 4.3 @DeNyS. @Courage @gadeas 

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.