Jump to content

Cum sa faci bani online, simplu si usor.


Recommended Posts

Site-urile web doresc continuu promovari si mai nou ei se dezvolta in aceasta parte facand site-uri si platforme ce pot dezvorta mai multa piata acestor reclame.

 

Unul dintre cele mai buna site-uri pe care eu le-am descoperit dupa mult timp de cercetari ar fi acesta: 

 

 https://ecmero.com/?ref=220781

 

Acest site promite si ofera tot odata sume suficient de mari de bani fata de competitorii sai si face ca si sondajele web sa ajunga acolo unde trebuie.

 

Site-uri spune ca :

Quote

 

Pentru ce noi plătim banii?
La noi se adresează companiile care doresc să revizuiască publiciteatea lor video lor cu ajutorul opiniilor Dvs. Ei plătesc pentru părerea Dvs. cu privire la produsele lor promoționale.

 

Cum voi fi plătit?
Serviciul nostru efectuează plățile fiecare lună după data 6 a lunii următoare după solicitarea de plată. Daca nu sa produs cererea de plată sau nu a fost atins pragul de retragere a banilor acumulați, veniturile nu vor dispărea, dar vor fi transferate pe soldul lunii următoare. De exemplu, în cazul în care solicitarea de plata a fost produsă la 23 martie, banii vor fi primiți după 6 aprilie.

 

Ce detalii și date ar trebui să oferiți?
"Retragerea de fonduri se face prin sistemul Paypal. Pentru a primi plăți, trebuie să specificați în setări numele de autentificare (login) în sistemul Paypal.

Iar dupa realizarile mele in ultima perioada de timp au fost chiar dupa asteptari. site-uri isi face treaba si ridica nivelul acestor platforme de promovare la un alt nivel.

 

Totul este simplu ... Acest site iti ofera undeva la 6 sondaje pe zi, unde tu trebuie sa vezi videoclipul respectiv dupa care sa raspunzi la un set de intrebari care ii vor ajuta pe ei sa isi aleaga in continuare site-urile.

 

Sper ca totul este suficient de clar si tot odata sper ca v-am ajutat, nu este foarte greu. Va urez bafta si spor la sondaje.

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.