Klaus Posted February 27, 2019 Report Posted February 27, 2019 (edited) Versiune ipb: 3.4.8 Nu gasesc nicaieri unde se afla logo-ul asta, am cautat si in ipb_styles.css. Ma poate ajuta cineva sa-l modific? https://imgur.com/a/h8jWSQT Edited February 27, 2019 by Klaus
+eternity Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Daca ai putea sa dai si un search ar fi ceva. Deci, logo-ul poate fi la defaultHeader sau in #branding { background: url() repeat-x 0 0; height: 290px; } steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Klaus Posted February 28, 2019 Author Report Posted February 28, 2019 (edited) 1 hour ago, shadyfx said: Daca ai putea sa dai si un search ar fi ceva. Deci, logo-ul poate fi la defaultHeader sau in #branding { background: url() repeat-x 0 0; height: 290px; } Ce se afla in #branding este backgroundul din spate, care se afla pe toată pagina, nu logoul de sus. O sa ma uit la default header Edited February 28, 2019 by Klaus
Sebastian C. Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 2 hours ago, Klaus said: Ce se afla in #branding este backgroundul din spate, care se afla pe toată pagina, nu logoul de sus. O sa ma uit la default header ?
+eternity Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Vad ca si-a rezolvat problema si a uitat sa mentioneze steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Klaus Posted February 28, 2019 Author Report Posted February 28, 2019 33 minutes ago, shadyfx said: Vad ca si-a rezolvat problema si a uitat sa mentioneze Mda, am rezolvat-o pana la urma, se afla in globalTemplate, nu unde mi s-a zis, am pus ceva provizoriu sa nu-i pierd urma. Multumesc oricum de ajutor.
Moderators Courage Posted March 1, 2019 Moderators Report Posted March 1, 2019 (edited) Una e tema ~ default, alta e tema editata cum ai tu. Nu stim cine a editat-o si cum/unde a pus logo-ul. Daca dai click dreapta > inspect element, in fereastra care ti se deschide in stanga sus ar trebui sa ai un cursor. apesi pe el si apoi apesi cu mouse-ul pe logo si ar trebui sa te duca la codul html de la logo. Vedeai ce e acolo si cautai prin template-uri Edited March 1, 2019 by Courage 1
Recommended Posts