Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Astept si eu cateva pareri & sugestii pentru https://ipstemplate.com

Domeniul si hostul sunt de la Hostinger.ro, de asemena detin si SSL + CloudFlare pe tot timpul inregistrarii (3 ani momentan).

Webhost-ul este cel business platit pentru 4 ani.

Recomand sa va uitati de pe PC deoarece inca lucrez la versiunea pentru mobil.

Edited by IPSTemplate
  • Haha 1

Posted

Nu prea cred că avem peste ce să ne dăm cu părerea, ai doar o interfață și nimic altceva, nu știm cum lucrezi, nu ai un portofoliu. Interfața este preluată din altă parte, te atrage timp de câteva secunde însă în rest nu este cu nimic deosebită față de alte site-uri din nișa aleasă de tine. Oferă-ne câteva informații despre ceea ce dorești să faci, ce te face diferit față de celelalte persoane aflate-n domeniu ( exemplu : @dOc MFX, @Portocala ), arată-ne ceva creat de tine pentru a ne putea da cu părerea.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Sebastian C. said:

Nu prea cred că avem peste ce să ne dăm cu părerea, ai doar o interfață și nimic altceva, nu știm cum lucrezi, nu ai un portofoliu. Interfața este preluată din altă parte.

Singurul lucru folosit din acel template este background-ul si path, iar iconitele de la nucleo.

Iar nu am un portofoliu inca, lucrez la teme sa le adaug in el, despre cea ce doresc pareri & sugestii este despre pagina principala.

Iar o creatie de amea este pagina principala inafara de background.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, shadyfx said:

lz1u.png

este un spatiu foarte mare acolo, se vede ca ai folosit un template de la bootstrap :-??

Daca te-ai uita in cod ai vedea ca eu i-am pus height: 80vh =))

Cand apesi pe meniu sa ti-l lase pe centru, daca nu stii mai bine nu vorbi :* 

Posted (edited)
39 minutes ago, IPSTemplate said:

Daca te-ai uita in cod ai vedea ca eu i-am pus height: 80vh =))

Cand apesi pe meniu sa ti-l lase pe centru, daca nu stii mai bine nu vorbi :* 

M-am luat dupa buna experienta si cateva lucruri care seama, nu trb sa faci borsu mare pe aici ok? :|

Edited by shadyfx
  • Haha 1
  • Downvote 1

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.