Jump to content

Question

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
9 hours ago, ~ FREAK ~ said:

Salut baieti, am si eu problema asta la tema si nu stiu sa o rezolv.

oc5SJ28.png

Stie careva vreo solutie ? 

Multumesc.

Ce versiune de platformă folosești și pentru ce versiune de platforma e tema ?

29 minutes ago, Julianxpp said:

Folosesti tema Blood Gaming probabil luata gratis de pe net, e foarte buguita.

Lasa in privat forumul sa ma uit peste coduri.

https://1tap.ro/forum/

• 0
Posted

Am cumparat o de la ei acu ceva timp si recent am facut update la ipb la 4.2.8 si mi am adus aminte ca inca o mai am si am pus o. Asta e singura problema pe care o am , in rest e totul ok. 

• 0
Posted
1 hour ago, Julianxpp said:

Ok si am 4.2.8

Le-am dat mesaj pe facebook de unde am si cumparat-o . M-a intrebat ce ipb am si tot si acu nu mai raspunde nimeni. 

Pana mea pana la urma am cumparat o vreau sa o folosesc. Nu ma pricep la ipb si teme incat sa modific eu sa fie bine ...

Nu stiu ce sa fac 

• 0
Posted
42 minutes ago, ~ FREAK ~ said:

Ok si am 4.2.8

Le-am dat mesaj pe facebook de unde am si cumparat-o . M-a intrebat ce ipb am si tot si acu nu mai raspunde nimeni. 

Pana mea pana la urma am cumparat o vreau sa o folosesc. Nu ma pricep la ipb si teme incat sa modific eu sa fie bine ...

Nu stiu ce sa fac 

Persoana care a creat tema este de origine poloneza, mai exact Szablonet, vezi de la cine ai cumparat tema. Iti recomand sa o schimbi pentru ca are foarte multe erori, m-am uitat putin prin ea. Acuma tu faci ce vrei.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.