Jump to content

Question

Posted

Salut pct acum imi merge si mie ipb 4.3.6 sii am bagat pluginul de legenda (era pentru alta versiune da mna..) si amu cand intru pe forum pur si simplu nu imi intra "aceasta pagina nu poate fi accesata http error 500"

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
On 3/18/2019 at 11:00 PM, Kapahala said:

asta sa crezi tu so futut tot hostu nici cand bag ipb 3 nu mere dau import la tema pe ipb 3 si cand intru pe forum (*shit*) white screen nu mere nimic

Atunci problemele de genul acesta le rezolvi cu găzduirea, ți s-au oferit deja majoritatea răspunsurilor însă ce ține de problemele provenite din găzduire sunt peste „puterile” noastre, toată treaba o poți rezolva cu un tichet către firma unde ai găzduirea însă dacă ești hostat la o firmă fantomă sau cu o calitate proastă a serviciilor îți recomand să te muți la una mai bună.

• Like 1

• 0
Posted (edited)

Odata ce ai bagat un plugin buguit care nu are nici versiunea corespunzatoare ai creat erori in platforma. Contacteaza hostul, asta e singura solutie.

Pe langa asta intra in ACP -> Dashboard -> Support -> Error Logs / System Logs si vezi ce alta problema ar putea fi.

Edited by Julianxpp
  • 0
Posted
On 3/18/2019 at 11:00 PM, Kapahala said:

asta sa crezi tu so futut tot hostu nici cand bag ipb 3 nu mere dau import la tema pe ipb 3 si cand intru pe forum (*shit*) white screen nu mere nimic

Ti s-au oferit raspunsuri in ambele topicuri pana acuma, daca tu esti incapatanat si nu vrei sa renunti la hostul ala nu mai cere ajutorul aici, deja e o insistenta deranjanta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.