Kapahala Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 (edited) Acum ma vor asalta toti "BAAAAA ESTE FUNCTIA SEARCH DE CE PNM DESCHIZI TOPIC". Uite asa. M-am uitat peste vreo 10 cu functia search dar mno. Deci la categorii am bagat cu font awesome un icon si acum imi apar 2 si icon bagat de mine si un icon cu un folder: cum pot sterge acel folder? Edited March 25, 2019 by Kapahala
+dOc MFX Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 Link de la forum? WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+eternity Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 (edited) Cauta <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums2' id='subforums_2'></ol> In globalTemplate (cred) si mai cauta inca odata <i class="fa fa-folder"></i> 2 minutes ago, dOc MFX said: Link de la forum? http://nocheat.ro/forum P.S: ai gresit categoria, aici este pt ips nu ipb Edited March 25, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Kapahala Posted March 25, 2019 Author Report Posted March 25, 2019 (edited) 1 hour ago, shadyfx said: P.S: ai gresit categoria, aici este pt ips nu ipb Hmm nu sunt eu prea experimentat dar nu e tot aia ? 1 hour ago, shadyfx said: Cauta <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums2' id='subforums_2'></ol> Am cautat asta, nu a dat nimic Am cautat si: <i class="fa fa-folder"></i> Daca nu sa iti fac un cont cu acces acp? / sa iti dau tema? Edited March 25, 2019 by Kapahala
+eternity Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 (edited) 34 minutes ago, Kapahala said: Hmm nu sunt eu prea experimentat dar nu e tot aia ? Am cautat asta, nu a dat nimic Am cautat si: <i class="fa fa-folder"></i> Daca nu sa iti fac un cont cu acces acp? / sa iti dau tema? Cauta in boardIndexTemplate Edited March 25, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
+Sn!k3rs Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 table.ipb_table ol.subforums1 i{display:none} adauga asta in ipb_styles.css nu ma complic sa iti explic
+Sn!k3rs Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 5 minutes ago, Kapahala said: Boss dar nu asa trebuia?: ba da dar bagi si codul asta sa nu iti mai apara
Sebastian C. Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 6 hours ago, shadyfx said: Cauta <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums2' id='subforums_2'></ol> In globalTemplate (cred) si mai cauta inca odata <i class="fa fa-folder"></i> http://nocheat.ro/forum P.S: ai gresit categoria, aici este pt ips nu ipb Ce ? Ce-i cu acel „PS” ? Prescurtarea „IPS” vine de la „Invision Power Services” iar „IPB” vine de la „Invision Power Board” fiind „produsul” lor. Și ce să caute el în „GlobalTemplate”? codurile de aranjare pentru 3/4/5 coloane se regăsesc în „boardindextemplate”. Aici vorbim de versiunea 3.4.x nu de o versiunea 4.x și totuși nici măcar în versiunile 4.x nu adaugi nimic în „GlobalTemplate” pentru coloane. @Kapahala cum ai vrea să vedem ce-ai făcut tu greșit fără a ne oferii codurile adăugate de tine ?
Kapahala Posted March 25, 2019 Author Report Posted March 25, 2019 Sebi daca ai timp iti fac acum un cont cu acces acp si faci tu o poza poate sa pui aici?
Sebastian C. Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 (edited) Toată problema se datora codului „<i class="fa fa-folder"></i>”, @shadyfx a avut dreptate, doar nu ți-a spus locația corectă unde trebuia căutat. @Kapahala ai grijă data viitoare mai copiezi codurile de pe net să nu mai ai astfel de probleme. @Kapahala ți-am rezolvat, trebuia să cauți în „boardindextemplate”. Edited March 25, 2019 by Sebastian C. adăugare replică. 1
Kapahala Posted March 25, 2019 Author Report Posted March 25, 2019 Siii mi ai putea spune unde sa il caut?
+eternity Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 (edited) 3 hours ago, Sebastian C. said: Ce ? Ce-i cu acel „PS” ? Prescurtarea „IPS” vine de la „Invision Power Services” iar „IPB” vine de la „Invision Power Board” fiind „produsul” lor. Și ce să caute el în „GlobalTemplate”? codurile de aranjare pentru 3/4/5 coloane se regăsesc în „boardindextemplate”. Aici vorbim de versiunea 3.4.x nu de o versiunea 4.x și totuși nici măcar în versiunile 4.x nu adaugi nimic în „GlobalTemplate” pentru coloane. @Kapahala cum ai vrea să vedem ce-ai făcut tu greșit fără a ne oferii codurile adăugate de tine ? Da am vazut si eu, greseala mea ca am mentionat de globalTemplate, si topicu era la categoria gresita de aia am mentionat :d si am mentionat mai sus ca trebuia normal sa fie in boardIndexTemplate Quote Siii mi ai putea spune unde sa il caut? Look & Feel -> Tema ta -> Board Index -> boardIndexTemplate Edited March 25, 2019 by shadyfx 1 steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Kapahala Posted March 25, 2019 Author Report Posted March 25, 2019 Mersi @Sebastian C. @shadyfx rezolvat.
Recommended Posts