Jump to content
  • 0

Cum acord moderator pe o anumita sectiune?

Question

Posted

Efectiv nu mai suport. Am un forum ipb 4.4.4 si nu inteleg cum sa acord moderator lui X doar pe sectiunea 'Gaming', de exemplu (EX: This forum is led by X). Cum fac ca nu inteleeeg! Pe forumuri vechi aparea o casuta, o bifai si apoi dadeai 'Add moderator'. Cum fac? Innebunesc, caci caut de mult si nu inteleg..

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Tin sa precizez ca daca folosesc pasii: ACP -> Members -> Moderators -> Add Moderator -> Member (Unde pun eu numele celui ce vreau sa modereze) -> Aleg sectiunea, tot o sa aiba acces peste tot. Setez sectiunea, dar are acces peste tot..

• 0
Posted
6 hours ago, Courage said:

Grupul din care face parte are acces de moderare pe tot forumul ?

N-are legătură, dacă-i adaugi pe user se anulează permisiile venind din partea grupului.

22 hours ago, TheTommy said:

Tin sa precizez ca daca folosesc pasii: ACP -> Members -> Moderators -> Add Moderator -> Member (Unde pun eu numele celui ce vreau sa modereze) -> Aleg sectiunea, tot o sa aiba acces peste tot. Setez sectiunea, dar are acces peste tot..

Pentru a adăuga acces doar pe o anumită secțiune trebuie să scoți toate accesele, implicit din platformă ți-l adaugă cu toate accesele per general, apeși pe butonul „debifează totul” după care mergi la forums și îi faci accesele.

• 0
Posted

pur si simplu ii scoti toate accesele , si dupa ii dai full acces (sau ce doresti tu )  la tab forums  , pe categoria care vrei .

ATENTIE : accesele se dau doar din TAB-ul FORUMS .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.